Toshiba Satellite P50-B-10V, laptop premium

Dacă vrei un laptop care să fie o alternativă la un ultrabook atunci ți-aș recomanda modelul Toshiba Satellite P50-B-10V. Acesta e unul cu procesor i7-4710hq, 8GB memorie RAM și un hard foarte încăpător de 1000 de giga. O să-l poți utiliza chiar și la jocuri deoarece vine cu o placă video dedicată Radeon R9 (cu 2GB memorie RAM și cu un bus al memoriei pe 128 biți).

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop foarte bun, din toate punctele de vedere. Are chiar și tastatură iluminată care te va ajuta să vezi mai bine tastele atunci când în cameră e întuneric.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu procesorul Intel I7 din generația a patra (Haswell), memoria mare și placa video de la AMD care e foarte capabilă. Iar, pe partea soft are deja instalat Windows 8.1, dvs beneficiind de cel mai avansat sistem de operare de pe piață la acest moment. Multă lume nu prea e încântată de noul OS de la Microsoft și de aceea trece pe Windows 7, dar eu v-aș recomanda să rămâneți cu ce e instalat pe el deoarece laptopul a fost făcut să fie compatibil cu acest OS (și aici mă refer în principal la drivere).

Acest laptop se laudă cu portabilitatea (are o carcasă ușoară din aluminiu și bateria ține undeva la 4 ore), performanțele foarte bune și ecranul foarte clar (e unul IPS cu o rezoluție 1920×1080 pixeli). Nu era rău dacă avea ecran 4K, dar e bine și așa deoarece unghiurile de vizibilitate ale acestuia sunt mai mult decât bune.
Din păcate nu e dotat cu SSD, dar nu vă oprește nimeni să puneți unul în locul unității DVD, normal că doar utilizând un caddy.

De final pot să spun că acest model e unul perfect pentru cineva interesat de un model cu o mulțime de facilități utile. Are chiar și wireless ac care oferă posibilitatea descărcări la viteze mari de până la 500-1000Mbps. Pentru internet Gigabit ar fi recomand un SSD, dar și hardul se va descurca decent.

Te-ar mai putea interesa