Toshiba Satellite P50-B-103, laptop gaming din aluminiu

Așteptarea pentru un laptop de top a luat sfârșit deoarece Toshiba Satellite P50-B-103 e aici. E un laptop destinat celora care vor o alternativă foarte puternică la un ultrabook. Vine cu procesor quad marca Intel, placă video cu 128 biți și ecran Full HD. Deci, dacă te ocupi cu editări video ori ești pasionat de jocuri atunci modelul acesta ar fi o recomandare excelentă din partea mea.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Costul de achiziție nici nu e mare deoarece are chiar și Windows preinstalat. E vorba despre 8.1, lucru care presupune că aveți parte de cea mai nouă tehnologie. Din poza care am postat-o alături nu se vede, dar modelul acesta are inclusiv tastatură iluminată care facilitează vizionarea mai bună a tastelor pe timp de noapte. Dacă te uiți atent la imagine atunci o să vezi că e vorba despre un notebook care arată foarte mult precum un ultrabook.

Laptopul
Laptopul

Specificațiile acestui model care le apreciez sunt procesorul i7-4700mq, memoria RAM de 8GB, hardul încăpător și placa video AMD Radeon R9 M265X 2GB (un model din clasa 2 cu busul memorie pe 128 biți.)
Nu doar pe partea vizuală impresionează, ci și la sunet deoarece are sistem audio Harman Kardon și suport dts.

Avatanjele acestui model sunt prețul nu prea mare, performanța și portabilitatea (greutatea e de circa 2,2 kilograme, iar bateria ține peste ore). Un alt lucru de apreciat e că are wireless Gigabit (ac), lucru care presupune că poți descărca de pe net prin wireless cu o viteză de 1000 Mbits. Însă pentru a descărca la viteza aceasta ai nevoie de un program de torrent ori ceva de genul.
Singurul minus care-l văd la acest PC e lipsa SSD-ului. Oarecum mă deranjează că are unitate optică.

Deci, acesta e laptopul perfect pentru cineva care se respectă, indiferent că îl iei pentru acasă ori pentru la birou. Iar, dacă vrei să vezi mai bine cum arată atunci din clipul de alături poți vedea mai bine acest lucru.

Un comentariu la „Toshiba Satellite P50-B-103, laptop gaming din aluminiu”

  1. Modelul acesta e unul foarte bun. L-am vazut pe viu la o expozitie si chiar mi-a placut. Am asteptat mult pana sa fie pus la comercializare si la romani, iar acum cred ca am sa-l iau.
    Cel mai mult mi-a placut ecranul si cum arata la interior.

Lasă un comentariu