Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Satellite L855-14J

Din seria L855 am onoarea să vă prezint Toshiba Satellite L855-14J care e un laptop de gaming cu i7 3630QM și AMD Radeon HD 7670M ceea înseamnă că are tot ce aveți nevoie pentru jocuri. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi, probabil că vă dați seama că nu are Windows 8 preinstalat, dar o să-l puteți instala rapid datorită faptului că are unitate optică.
Eu l-aș recomanda unei persoane care e pasionată de jocuri deoarece are totul pentru a te bucura de jocuri la calitate maximă. Dar, și un student la arhitectură ori inginerie cred că va putea folosi laptopul a capacitate maximă.

Aspect

E un model de culoare Ice Silver, iar ecranul e unul de 15 inci, ceea ce înseamnă că trebuie să cumpărați o geantă de 15 inci cum e geanta Case Logic VNA216M. Portabilitatea laptopului e bună deoarece are o greutate scăzută de 2.3 kilograme și o autonomie a bateriei de circa 4 ore.

Tastatura

Așa arată

Caracteristici tehnice

Vine cu un i7-3630QM de tip quad core și o placă video dedicată AMD Radeon HD 7670M 2GB care are bus-ul memoriei pe 128 de biți. Datorită acestor componente o să vă puteți juca cele mai noi jocuri la detalii high, iar despre cum merg jocurile pe acest PC puteți vedea din clipul de alături.

hardul e unul capacitiv de 750 giga, iar dacă vi se pare mic atunci puteți atașa un HDD extern Seagate Expansion 1TB pe portul USB 3.0 din dotare.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul corect; poate fi utilizat pentru multiple sarcini deoarece are componente foarte puternice; autonomia e foarte bună chiar dacă e un laptop puternic, iar asta trebuie mulțumit bateriei care are 6 celule și ține circa 4 ore; aspectul e unul plăcut și se vede de la distanță că la acest laptop s-au folosit materiale de calitate.
Contra: nu vine cu SSD și ecranul are rezoluție doar HD.

Concluzie

Dacă te interesează un laptop de jocuri sau doar un laptop la zi atunci modelul acesta de L855-14J ar fi foarte bun. Din păcate nu vine cu Windows, dar se poate instala foarte rapid, iar eu recomand să instalați Windows 8 pe 64 bit pentru a beneficia de toți RAMii și de cea mai bună experiență. Vine la un preț care nu e deloc mare și arată bine după cum se poate vedea din clipul de alături.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • lucian

  Salut,
  sunt si eu interesat de acesyt model – pare exact ceea ce mi-ar trebui … Pe de alta parte nu stiu ce sa mai cred despre Toshiba – citesc pe net pareri pro si contra … Cat de fiabile sunt de fapt ? Intre acest model si Asus K55VD (i7), cu toate ca stiu ca Asus-ul are placa video mai slaba – ce mi-ai recomanda ? Multumesc

 • Naşul

  Ambele sunt la fel de bune și mai e Dell Inspiron 3521 (modelul cu i7-3537U 2.0GHz, Ivy Bridge, 4GB, 1TB, AMD Radeon HD 8730M 2GB) care nu trebuie deloc neglijat deoarece Dell e un brand puternic cu niște laptopuri pe măsură.

 • lucian

  Multumesc mult pentru raspuns .. Da, ei eu am luat in considerara inclusiv Dell – ma gandeam la acest model : Inspiron 5520
  Pe de alta parte m-am tot uitat pe ratingurile de fiabilitate pe branduri ceea ce m-a facut (cu parere de rau) sa scot Dell de pe short list (e drept, nu statea catastrofal – insa asta m-a facut sa am retineri – nu stiu daca indreptatite sau nu ..)
  Deci Dell este un brand pe care mi l-ai recomanda fara rezerve ?
  Multumesc mult

Lasă un comentariu