Toshiba Satellite L850-1V4

Toshiba Satellite L850-1V4 e un laptop foarte bun dintr-o nouă generație, iar față de C855 nu arată cu mult diferit. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi », cred că e un best buy și asta pentru că are un procesor i5 3230M și cel mai nou sistem de la MS – Windows 8. Modelul de față e unul office-premium, dar poate fi utilizat cu succes și la jocuri (cum sunt acelea de pe Facebook), chiar dacă nu e un laptop de jocuri.

Aspect

După cum ziceam anterior, față de seria Satellite C855 nu sunt chiar așa de multe diferențe aspectuale. La touchpad e cu argintiu, iar ecranul e unul de 15.6 inci. Dacă laptopturile Asus sunt disponibile doar într-o culoare, acestea de la Toshiba sunt disponibile pe foarte multe culori – L850 pe alte culori.

Touchpad
Touchpad
Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Venind cu procesor i5-3230M se subînțelege faptul că are și cip grafic Intel HD foarte bun. Memoria RAM e suficientă, laptopul fiind dotat cu 6GB, iar dacă vreți să adăugați mai mult atunci puteți pune până la 16GB. Porturile sunt și ele numeroase deoarece notebook-ul vine dotat cu USB 3, HDMI, VGA și altele. Portabilitatea e crescută deoarece bateria ține 4 ore, deci autonomia e una caracteristică unei baterii cu 6 celule.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu componente de top; hardul e unul foarte încăpător; venind cu Windows 8 e un laptop plug and play, adică poate fi utilizat de la primul moment în care ajunge acasă; ecranul e unul de dimensiuni potrivite – 15.6 inci – și din această cauză o să găsiți genți de notebook la preț mic (un model excelent e Case Logic VNA216M); puteți transfera fișiere de pe telefoane vechi pentru că vine cu bluetooth.
Contra: placa video nu are propria memorie, însă acest lucru nu e chiar așa de important deoarece cipul grafic poate reda fără probleme conținut 720p și 1080p.

Concluzie

Laptopul de față vine ca o alternativă la un Sony Vaio alb, iar prețul e mult mai mic. Deci, se adresează celora care vor un laptop cu stil și unic în același timp. Cu greu găsești laptopuri albe care să aibă un preț corect și să fie performant, iar acesta îndeplinește criteriile menționate anterior.

Te-ar mai putea interesa