Toshiba Satellite L850-1HP

Acest laptop Toshiba Satellite L850-1HP e unul performant și care vine cu Windows 8 preinstalat. E un laptop pe roșu și deci se adresează mai mult femeilor și nu numai (fiecare cu gusturile sale). Performanțele sale sunt peste medie deoarece vine cu componente hardware noi. Mă refer la memorie RAM de 1600 MHz, procesorul Ivy Bridge și altele. Design-ul e același indiferent de culoare și apreciez că s-a optat pentru o tastatură nouă care e mai bună pentru jocuri. L850-1HP are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

După cum știți seria L850 vine în 4 culori diferite (maro, roși, negru și alb), dar parcă pe alb și negru îi stă mai bine. Jos se vede că arată foarte bine pe al, iar spre deosebire de seria precedentă, are tastatură spațiată și touchpad adâncit.

Pe alb
Pe roșu

Specificații tehnice

Procesorul Core i5-3210M e cel mai bun din seria sa deoarece e ultimul model lansat. Bineînțeles placa video Intel e mai nouă dar la fel de bună în ceea ce privesc jocurile. Din fericire, are și o placă dedicată AMD care vine în ajutorul celor pasionați de jocuri. E modelul 7670M de 2 GB care îl întâlnim destul de frecvent deoarece e nouă și nu a așa de scumpă. Ecranul de 15.6 inci e unul HD având o rezoluție 768p. Memoria RAM poate fi mărită și recomand acest upgrade dacă vă plac jocurile. Dar și așa are o frecvență de lucru foarte bună și nu cred că mulți dintre voie veți face acel upgrade.

Hardul său de 640 GB e foarte bun asigurând viteza de procesare necesară dar și spațiul necesar pentru filme sau muzică. Pe partea de multimedia vine cu unitate DVD, difuzoare, card reader, cameră web și ieșire audio. Restul dotărilor sunt și ele foarte bune, dar vine și cu câteva speciale (bluetooth și USB 3.0). Autonomia maximă e undeva la 3-4 ore și în jocuri e de circa 2-3 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Windows 8 preinstalat, configurație decentă dar se putea mai bine, hard mare, design plăcut (în special dacă vă place roșul, eu prefer negru sau alb) și fiabilitate.

Minusuri: doar 4GB.

Concluzie

Acest Satellite L850-1HP de la Toshiba e o alegere decentă pentru cei pasionați de jocuri și nu numai (filme, muzică și internet). Alternative pot fi chiar și de la alți producători în special dacă nu vă doriți Windows (veți economisi câteva milioane, bani care îi puteți folosi pentru a achiziționa un router, geantă, mouse și o plăcuță de RAM).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Toshiba Satellite L850-1HP”

  1. Laptopul are perfromante bune deoarece toate componentele sunt noi. Bravo, ai fi vrut sa puna second hand ? Daca te refereai ca sunt dintr-o generatie recenta, puteai macar sa explicitezi, sa spui din ce categorie fac parte componentele respective.
    Bafta

Comentariile sunt închise.