Toshiba Satellite L850-13M

Laptopul Toshiba Satellite L850-13M e un laptop cu Core i3 Sandy Bridge, 4GB de RAM și placă video dedicată AMD Radeon HD 7670M. Ca și performanțe, HD 7670M poate fi comparată cu GT 630M de la NVIDIA. Chiar și hardul e unul generos – 640GB, pe care vor intra o mulțime de fișiere media. Deci veți putea juca o mulțime de jocuri la detalii medii spre maxime, dar chiar și viziona filme HD și Full HD (ecran extern). Design-ul  său e unul nou și care se găsește doar la modelele de anul acesta. Primul lucru care iasă în evidență e tastatura, care de data aceasta e una aerisită ca la notebookurile Vaio. Bineînțeles are un nou touchpad iar zona difuzoarelor e și ea puțin modificată. Oricum, dacă vă doriți un laptop ieftin fără Windows și fiabil, optați pentru unul de la acest producător deoarece nu veți regreta. L850-13M are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pentru a vă face o idee mai bună despre al, vă invit să vizionați clipul de jos.

Tastatura și touchpadul
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul său e unul performant în special că e un Core i3. Acesta va fi de folos în special în jocuri dar va oferi și o viteză de procesare superioară (când vine vorba de aplicații și fișiere 1080p). Are un display LCD LED de 15.6 inci care e bun pentru vizionarea de filme însă dacă sunt mai multe persoane care vizionează împreună cu dumneavoastră acel film, vă recomand un monitor sau TV cu intrare HDMI care să-l conectați la laptop. Dacă vizionați filme din apropiere, atunci ecranul laptopului e numai bun. Pe partea de memorie, are 4GB de RAM și un hard de 640GB. Memoria RAM poate fi extinsă la 8GB dar numai dacă doriți mai multă performanță în jocuri.

Placa video AMD Radeon HD 7670M are o memorie de 1 GB și BUS pe 128 de biți. Performanțele ei sunt impresionante chiar și când vine vorba de jocuri mai noi. Dotările sale sunt diverse și voi face o listă cu acestea: unitate DVD RW, cameră web, card reader, difuzoare incorporate, două USBuri 3.0, un USB 2.0, VGA, LAN și WLAN. Mai sunt și alte dotări interesante ca bluetooth, însă cred că le cunoașteți deja. Bateria de 6 celule oferă o autonomie mare – peste 4 ore. Jos am pus un clip cu performanțele plăcii video în Diablo 3:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design foarte elegant, alternativă perfectă la un Sony Vaio, e accesibil, are Free DOS (vă recomand Win 7 pe 64 de biți) și hard mare.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Satellite L850-13M e un laptop care a apărut anul acesta și care cu siguranță va avea succes datorită prețului și aspectului foarte reușit. Am pus o prezentare cu laptopurile din această serie:

Te-ar mai putea interesa