Toshiba Satellite L830-133

Laptopul Toshiba Satellite L830-133 e un laptop elegant în special că vine cu suprafețe lucioase iar combinația de negru cu roșu se potrivește. Deasemenea, trebuie specificat și că are configurație multimedia, Windows 8 și un preț atractiv. Având în vedere că are procesor Intel, vine cu două plăci (Intel și AMD) iar comutarea se face automat. Deci nu trebuie să vă faceți griji atunci când vă jucați un joc sau doriți autonomie mai mare. Există suficiente alternative la acesta având în vedere prețul acestuia și chiar pe alte culori. L830-133 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Capacul

Specificații tehnice

Procesorul acestuia e unul rar întâlnit pe astfel de laptopuri – i3-3217U de 1.8GHz. Spun asta deoarece îl găsiți în general pe ultrabookuri, iar avantajul unui model ca acesta ar fi frecvența mică care presupune o autonomie mai mare. Ecranul e tot de 13,3 inci și să nu vă lăsați înșelași de faptul că e un model din seria L830. Seria mai mare scoate în evidență cât de nou e modelul, astfel că cea mai nouă e seria 8, iar anul viitor probabil vom vedea laptopuri din seria 9.

Rezoluția e tot una HD+ care deci e suficient de bun pentru vizionat filme și câteva jocuri. Cât despre performanțele grafice avem o placă AMD Radeon HD 7550M de 1GB. Nu e așa de performantă deoarece e de 64 de biți dar e destul de eficientă datorită tehnologiei mai noi. Pot spune că poate reda orice joc la detalii mici și medii, dar nu se adresează gamerilor înrăiți. Hardul e ceva mia mare decât la alte laptopuri – 640GB, iar capacitatea memoriei RAM e de 4GB (poate fi extinsă la 16GB). Restul dotărilor le știți deja deoarece se găsesc pe multe laptopuri de la ora actuală. Acumulatorul său oferă până la 4 ore și ceva de funcționare și se datorează procesorului.

Bineînțeles, greutatea sa e una decentă pentru un laptop de 13 inci – 1.68 kg. Pe partea de software are Windows 8 preinstalat și cred că e cel mai bun sistem de operare de la ora actuală.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: configurație nouă, vă puteți încărca telefonul/tableta la portul USB, autonomie mare, bluetooth, porturi USB 3.0 etc.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Toshiba Satellite L830-133 e un model portabil dar și performant care merită încercat sau oferit cadou persoanei dragi. Jos se poate viziona o prezentare a unui model similar și astfel vă puteți face o idee:

Te-ar mai putea interesa