Toshiba Satellite L755-1NJ

Laptop Toshiba Satellite L755-1NJ e un model care se adresează celor pasionați de jocuri și care vor mai mult decât un laptop obișnuit. Acesta are un design interesant pe roșu cu negru și cu suprafețe lucioase după cum se poate observa și în pozele de jos. Performanțele sale sunt peste medie datorită configurației sale însă placa video nu e cea mai bună și spun asta pentru că există câteva modele mult mai bune pe 128 de biți și de la NVIDIA (540M, 550M, 630M). Însă pentru un laptop de 15 inci cu ecran HD Ready, cred că e suficientă în special că e însoțită de cel mai bun procesor de pe piață. L755-1NJ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Întredeschis
Capac

Specificații tehnice

Pot spune că un astfel de procesor e numai bun pentru orice joc de pe piață și spun asta pentru că există un model mai bun decât Core i7-2670QM. Ecranul său LCD LED de 15.6 inci are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli ca oricare alt laptop de 15 inci. Atât pe partea de gaming cât și de multitasking, laptopul stă foarte bine având 6 GB RAM iar un upgrade la 8GB ar fi inutil. Spațiul de stocare al său e de 750GB care mi se pare suficient chiar și pentru cei pasionați de filme și seriale TV.

Placa video dedicată o veți găsi și pe laptopurile Dell N5110 și e vorba de GT 525M, numai că pe acesta are o memorie de 2GB pe 128 biți. Deci veți putea seta mai multe detalii față de modelul de 1GB. La capitolul multimedia are DVD RW, difuzoare stereo Onkyo cu Dolby Advanced Audio, cameră web, card reader și ieșire audio. Pe partea de porturi și comunicații vine cu un USB 3.0, LAN, VGA, două USBuri 2.0, microfon, HDMI, bluetooth și WLAN. Deci are chiar și USB 3.0 care e de 10 ori mai rapid decât 2.0. Vă recomand un HDD extern USB 3.0 în caz că doriți viteză și spațiu de stocare suplimentar.

Bateria sa de 6 celule oferă o autonomie de funcționare de până la 4 ore în mod office, iar pentru a vă face o idee despre performanțele plăcii video, am pus un clip cu un joc:

[youtube sNMB0xSahI8

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e ideal pentru cei ce vor și Windows preinstalat pentru a nu se mai stresa cu driverele, USB 3.0, design plăcut pe roșu, HDMI, bluetooth și performanțe decente în jocuri.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Satellite L755-1NJ e recomandarea mea pentru cei pasionați de jocuri și cei care vor un laptop elegant și fiabil. Jos am pus un clip pentru a vă face o idee despre cum ar arăta un astfel de laptop:

Te-ar mai putea interesa