Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Satellite L755-1NG

Îmi plac laptopurile Toshiba datorită garanției speciale și a aspectului de nota 10, pe lângă alte multe lucruri, iar modelul Toshiba Satellite L755-1NG e unul al anului 2012 care iasă în evidență prin procesorul i3 2350M, culoarea maronie și prin faptul că vine cu Windows. Datorită faptului că vine cu Windows 7 Home Premium ar putea fi considerat ca fiind un laptop premium și în acest fel nu o să vă mai bateți capul cu instalarea Windows-ului și a driverelor. În opinia mea nu costă deloc mult chiar dacă are un preţ bun Vezi prețul special de azi deoarece stă foarte bine la partea de performanță, chiar dacă e un laptop office.

Poze

Laptopul de față, adică L755 1NG are culoarea Maroon Brown și e o nuanță foarte frumoasă de maro. Ecranul e unul de 15 inci chiar dacă pare mai mic din aceste imagini și o să puteți urmări filme la o calitate foarte bună deoarece acest ecran de 15,6 inci are o rezoluție de tip HD+ care e perfectă atât pentru filme HD cât și Full HD.

Porturile din stânga

Întredeschis

Specificaţii tehnice

Acest Toshiba L755-1NG e un Satellite care are procesor dual core și vine doar cip grafic integrat care nu are memoria sa proprie. Având 6GB memorie RAM și hard de 640 nu o să aveți probleme cu RAMii și nici cu capacitatea de stocare. Foarte interesant la acest calculator e faptul că are o autonomie de aproape 6 ore și nu cred că o să întâlniți un laptop la acești bani care să aibă o bateria care să țină așa de mult.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu sistem de operare preinstalat; bateria ține undeva la 5-6 ore cu setările corespunzătoare; garanția e una mare existând posibilitatea de a o mări până la 4 ani cu nu prea mulți bani; are bluetooth, dar și HDMI. Hardul are o capacitate foarte mare și are doar 5400 rotații, însă trebuie să știți că nu e un hard deloc lent datorită faptului că laptopul are multă memorie RAM.
Contra: nu are placă video cu memorie dedicată.

Concluzie

Recomand modelul L755-1NG tuturor acelor persoane care vor un laptop bun și prezența lui MS Windows pe laptop zic că e binevenită deoarece instalarea Windows costă undeva la 15-150 lei și măcar așa îl aveți OEM și nepiratat. Alături e un preview la un model similar din seria 655.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu