Toshiba Satellite L755-1NF

Acest laptop Toshiba Satellite L755-1NF e unul nou deoarece are o configurație destul de nouă și care se adresează celor pasionați de jocuri. Placa sa video e GeForce GT 525M de la NVIDIA și e un model foarte bun în special dacă e vorba de un laptop de 15.6 inci. Dar mai are și una integrată în procesor, dar aceea o veți folosi doar când îl folosiți ca unul office adică nu vă jucați jocuri. Atât în poze cât și în clipul de jocuri se poate observa că e vorba de un laptop de culoarea maronie însă design-ul e relativ același (îl găsiți și la restul modelelor). L755-1NF are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Porturile din stânga
Întredeschis

Specificații tehnice

Procesorul său e unul bun pentru jocuri deoarece e un Intel Core i5-2450M de 2.5 GHz și care veți observa că va face față oricărei provocări. Poate fi considerat chiar și un gadget ideal pentru vizionarea de filme deoarece are un ecran HD, iar ieșire HDMI vă permite să conectați un ecran extern (monitor sau TV). Nu e vorba de un laptop de 17 inci ci unul de 15.6 inci, motiv pentru care e destul de portabil având doar 2.5 kilograme. Memoria RAM poate fi mărită la 8GB dar și așa 4GB sunt suficienți. $GB asigură un multitasking excelent în special că aveți sistem de operare pe 64 de biți.

Capacitatea hardului SATA e de 640 GB, iar acesta e suficient de încăpător oricât de pretențioși ați fi. Se poate achiziționa chiar și un HDD extern în special că are USB 3.0. pe partea de multimedia are difuzoare Onkyo, card reader, tehnologie audio Dolby Advanced Audio, ieșire audio, microfon, cameră web și DVD RW. Restul dotărilor sale sunt după cum urmează: LAN, WLAN, VGA, HDMI, două USBuri 2.0, un USB 3.0 și bluetooth.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de peste 4 ore, Windows 7 pe 64 de biți, port USB 3.0 (e de 10 ori mai rapid ca 2.0), configurație decentă pentru jocuri, design elegant, fiabil și garanție No Matter What (pentru orice).

Minusuri: nu oricine și-l poate permite.

Concluzie

Chiar dacă nu e prea accesibil, vine cu sistem de operare preinstalat pentru a vă scuti de instalarea driverelor și configurația e satisfăcătoare. Spun asta pentru că poate rula orice joc iar pentru a vă face o idee despre acest Satellite L755-1NF. Am postat un clip mai jos cu un model care arată la fel:

Te-ar mai putea interesa