Toshiba Satellite L755-1N6

Laptopul Toshiba Satellite L755-1N6 e cea mai bun alternativă la un Sony Vaio deoarece e alb, accesibil (vine fără Windows), are procesor mult superior (dacă aș compara pe acesta cu unul Sony Vaio în același buget), autonomie mare și garanția pentru orice. Deci v-am oferit suficiente motive pentru a opta pentru acesta. Însă la partea de design se mai putea lucra în special că laptopul nu e alb complet (partea de jos e neagră) iar tastatura e acceptabilă. Dacă vă plac jocurile, vă recomand un model cu Core i5 cum e L755-1N5 și care în rest e la fel. Dar și acesta se descurcă destul de bine în jocuri în special că plăcile video sunt aceleași – GT 520M de 1GB. L755-1N6 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Capac

Specificații tehnice

Vine cu un procesor Sandy Bridge numit Core i3-2350M care are o frecvență de 2.3 GHz și e însoțit de placa video integrată HD Graphics 3000. Aceasta nu e recomandată pentru jocuri dar e numai bună atunci când doriți autonomie îndelungată (când navigați sau folosiți o aplicație).  Ecranul LCD LED de 15.6 inci are o rezoluție satisfăcătoare pentru a viziona filme la calitate 720p. Dar pentru filmele 1080p, vă recomand un monitor extern FullHD. Cei 4 GB de RAM mi se par suficienți chiar și atunci când jucați un joc precum Rage. Puteți să-i puteți încă 4GB dacă doriți performanțe mai mari.

Capacitate de stocare a HDD-ului STA e de 640GB și dacă vă plac filmele și serialele TV, puteți alege și unul extern. Placa video Nvidia GeForce GT 520M e una pe 64 de biți cu memorie video de 1 GB. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații are difuzoare Okyo, card reader, cameră web, DVD RW, ieșire audio, microfon, un USB 3.0, două USBuri 2.0, LAN, VGA și HDMI. Deci la la capitolul funcționalitate stă foarte bine având cam toate dotările necesare. Autonomia de funcționare e destul de mare în special dacă nu vă jucați jocuri sau vizionați filme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are port USB 3.0, HDMI, autonomie de circa 4-5 ore, difuzoare stereo, e accesibil, alb și fiabil.

Minusuri: lipsă bluetooth.

Concluzie

Satellite L755-1N6 e un laptop performant cu un preț atractiv și care v-ar putea interesa în special dacă vă plac gadgeturile albe. Jos am pus un clip cu un model foarte asemănător din punct de vedere al design-ului (e tot un L755):

Te-ar mai putea interesa