Toshiba Satellite L755-1N5

Laptopul Toshiba Satellite L755-1N5 e unul multimedia care îmi place foarte mult datorită culorii albe și bănuiesc că din acest motiv va fi un TV foarte popular în perioada ce vine. În opinia mea un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e prea mare dacă luăm în considerare că vine cu procesor i5 2450M, 4GB memorie RAM și cip grafic nVidia GeForce GT 520M care are 64 biți și memorie dedicată de 1GB.

Poze

Culoarea poartă numele de Luxe White Pearl și datorită acesteia Toshiba L755-1N5 e unul unic ca L755-1N9. Ecranul e unul de 15 inci, chiar dacă în cod e inclusă cifra 7 și greutatea e una la aproximativ 2,5 kg ceea ce nu e deloc mult.

Capac
Cam aşa arată din faţă

Specificaţii tehnice

Venind cu procesor i5 se poate spune că e un notebook perfect pentru sarcini multimedia și memoria de 4 giga îi vine în ajutor pentru a nu solicita prea mult hardul de 640 giga. Placa video e un GeForce GT 520M și e un model de gaming care se va descurca foarte bine, iar pentru a vedea acest lucru vă recomand să vizionați clipul de alături care prezintă cum merg jocurile pe un astfel de cip grafic.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; vine cu o garanție de până la 4 ani contra cost; autonomia e ridicată deoarece bateria ține undeva la 4-5 ore; brandul își pune amprenta asupra calității laptopului; e un notebook care poate fi folosit în sarcini variate cum ar fi rularea de filme Blu-ray, navigat pe Internet ori jucat jocuri noi.
Contra: era interesant dacă GPU-ul avea mai multă memorie dedicată și aici mă refer la 2GB; nu vine cu sistem de operare, ci cu Free Dos care e un fel de MS DOS care nu poate fi folosit la mare lucru de un utilizator obișnuit și de aceea vă recomand să instalați Windows 7 pe 64 bit pe L755-1N5.

Concluzie

Satellite L755-1N5 e un laptop care poate fi utilizat atât de cei care se joacă mult, cât și de persoanele pasionate de filme HD sau Full HD. Arată foarte bine și acest lucru se poate vedea din clipul de alături despre care zic că e un preview foarte reușit. Ce ar trebui menționat e că vine cu USB 3.0 și de aceea nu ar trebui să introduceți un mouse ori altceva pe acel USB până nu se instalează driverele deoarece s-ar putea ca tastatura să nu meargă din această cauză.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba Satellite L755-1N5”

  1. Salut. 🙂 Vis-a-vis de autonomie, ce ai putea spune ? Pentru ca foarte multi sunt contra laptopurilor Toshiba, pe motiv ca nu sunt durabile etc.

Comentariile sunt închise.