Toshiba Satellite L755-128

A sosit şi în România noua serie 7 de la acest mare producător printre care se află şi acest laptop Toshiba Satellite L755-128 care este un model pentru jocuri (ca L755-1CG) şi nu numai. Spun aceasta deoarece are o configuraţie decentă pentru preţul oferit, mai precis: Core i5 Sandy Bridge, 4 giga de RAM şi placă video GT 525M de 1 giga. Performanţele plăcii grafice sunt similare modelului GT 540M care îl găsim pe multe modele de la diferiţi producători. Cu o asemenea configuraţie puteţi juca orice joc la detalii mari şi poate fi o alternativă la un Asus, Dell sau Acer. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar dacă doriţi un model cu software licenţiat, mai precis cu Windows 7 instalat atunci optaţi pentru modelul Satellite L755-129.

Poze

Tastatură
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel Sandy Bridge model Core i5-2410M care vine cu placa video HD 3000, un cache de 3 MB, o frecvenţă de 2.3 GHz şi tehnologie 32 nm. Are un ecran LCD LED de 15.6 inci care are o rezoluţie HD+ şi este unul de tip TruBrite. Cei 4 giga de memorie RAM DDR3 cred că sunt suficienţi pentru orice tip de joc deoarece au o frecvenţă de 1333 MHz. În caz contrar se poate face un upgrade de până la 8 giga deoarece are suport mare de memorie şi un slot liber. Hard disk-ul are o capacitate de 640 de giga la 5400 de rotaţii pe minut şi este unul SATA. Placa video nVIDIA GeForce GT 525M este suficient de bună pentru jocuri în special că are o memorie video de 1 giga şi esteun model pe 128 de biţi.

Pe partea de multimedia, comunicaţii şi porturi are unitate DVD, un difuzor, cititor, cititor de carduri, cameră web, conexant, microfon, două porturi USB 2.0, port HDMI, port VGA, mufă RJ-45, o ieşire audio, bluetooth şi Wi-Fi. Are o grautate de 2.5 kilograme deci este un model uşor numai bun pentru cei care doresc să-l ia la o mică plimbare. Vine cu tastatură numerică, Free DOS, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, suport audio HD, culoare albă cu suprafaţă lucioasă şi e compatibil SM BIOS.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Are o autonomie decentă, poate chiar foarte bună (peste 4 ore). Configuraţia este decentă şi satisfăcătoare pentru orice gamer la un aşa preţ

Concluzie

Acest laptop numit Toshiba Satellite L755-128 vine ca o alternativă ieftină, pe culoarea albă dar mult mai performantă la modelele Sony Vaio albe. Cam așa arată:

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Toshiba Satellite L755-128”

 1. Pot spune ca am facut o alegere buna cu acest model, se descurca de minune in filme , jocuri si aplicatii din pachetul Office. L-am ales pe acesta deoarece deoarece pana acuma toate laptopuri pe lea am avu erau fie gri fie negre si mi am dorit unul cu totul diferit, Am fost oarecum dezamagit ca are un difuzor si nu doua dar si asa folosesc un sistem 5.1 care este ideal pentru momentele in care dorrsc va vad n film. Joc lejer Call Of Duty Modern Warfare 2 la maxim si ma gandesc sa mai instalez si alte jocuri care pe vechiul model mergeau nashpa.

 2. Salut!
  Merge World of Warcraft la detalii maxime pe acest sistem?
  Mai activez cate o luna pe an jocu’ asta si sunt pe cale sa fac un update la PC.
  Nu stiu cu ce sa placa grafica de dekstop sa compar GeForce 525M 1GB, poate asa imi dau seama de performante.

  Multumesc anticipat!

 3. Normal, placa video doar e pe 128 de biți, probabil poți juca și un Crysis 2 la detalii High. Placa video GT 525M se compară cu GeForce 7900 GT și a primit un scor de 585 puncte de la Benchmark.

Comentariile sunt închise.