Toshiba Satellite L750-20D

Un astfel de laptop Toshiba Satellite L750-20D poate fi considerat ca o variantă mult mai bună la vechiul L750-1Q3 care avea doar Core i3. Însă, ambele au configurații office adică vin fără plăci video dedicate. Adică nu se adresează celor pasionați de jocuri ci acelor persoane care-l doresc pentru aplicații office, internet, vizionat filme sau altele. Spre deosebire de alte configurații care au 6GB, acesta are 4GB. Dar eu nu văd la ce ar folosi 6GB cât timp performanțele în jocuri sunt limitate (de lipsa plăcii video dedicate). În rest, se poate observa că are un design interesant pe alb, dar nu în totalitate. L750-20D are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Capac

Specificaţii tehnice

Procesorul său Core i5 2450M e unul bun chiar și pentru jocuri deoarece are o placă video Intel integrată, dar nu veți juca la cine știe ce setări. De exemplu puteți juca un Dirt 2 la detalii minime sau NFS World la detalii mari. Ecranul său de 15.6 inci are o rezoluție HD+ și vă permite să vizionați filme HD, iar când doriți să vizionați filme Full HD, ar trebui să aveți un TV sau monitor conectat la laptop prin HDMI. Spun asta pentru că ecranul laptopului e mic și calitatea filmului nu va ieși prea mult în evidență.

Capacitatea memoriei RAM e de 4GB la 1333 MHz și poate fi mărită la 8GB dar mai bine i-ați lua un SSD deoarece și așa multitaskingul e unul foarte bun. HDD-ul de 640GB nu e unul foarte performant dar e spațios și vă puteți lua altul dacă nu vă place acesta. La capitolul multimedia are difuzoare stereo Onkyo, unitate DVD RW, card reader, cameră web, microfon și HDMI. Deci poate fi un media player portabil foarte bun cu LAN, WLAN, bluetooth și autonomie ușor peste 5 ore. Această autonomie de funcționare se datorează faptului că acumulatorul e de 6 celule. Pentru a vă face o idee despre performanțele plăcii video, v-am postat un clip:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are HDMI, bluetooth, autonomie mare, e alb (dar nu și partea de jos), fiabil și ideal pentru cei care nu se joacă jocuri pe el deoarece au o consolă sau un desktop de gaming.

Minusuri: lipsa plăcii video dedicate.

Concluzie

Laptopul Satellite L750-20D e recomandarea mea în acest buget pentru cei ce vor doar viteză de procesare și un gadget fiabil. Acesta e însoțit și de garanția No Matter What, adică garanția pentru orice.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba Satellite L750-20D”

  1. E un GUNOI de 2 ori a fost trimis an garantie la reparat si dupa ce a iesit din garantie nu mai merge !

Comentariile sunt închise.