Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Satellite L750-20C

Laptopul Toshiba Satellite L750-20C e probabil cel mai ieftin laptop de culoare albă însă design-ul său nu e în totalitate alb ca la cele Sony Vaio. Spun asta pentru că partea de jos e de culoare neagră, dar dacă luăm în considerare prețul acestuia, cred că acest aspect nici nu mai contează. Deci dacă vă doriți un laptop elegant cu suprafețe lucioase și la un buget modic, acesta ar fi o soluție. Iar dacă vă plac și jocurile, alegeți modelul L755-1N9. Acesta se adresează celor pasionați de filme, muzică și internet. L750-20C are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Capac

Cam aşa arată din faţă

Specificații tehnice

Procesorul Core i3-2350M de 2.3 GHz e unul nou și care oferă performanțe office peste așteptări. Cu acesta puteți viziona fără probleme chiar și filme 1080p, deoarece are o placă video integrată HD 3000. Această placă video e mai bună decât predecesoarea și vă oferă o autonomie destul de îndelungată (datorită consumului redus de energie). Nu v-o recomand pentru gaming, doar pentru jocurile mai vechi, flash, java etc. O altă caracteristică care nu trebuie neglijată, ar fi ecranul său LCD LED de 15.6 inci care are o rezoluție HD+.

Nu prea ar avea rost să achiziționați încă o plăcuță de 4GB RAM deoarece cei 4GB sunt suficienți chiar și pentru jocuri (în special că au o frecvență de 1333 MHz). Spre deosebire de majoritatea laptopurilor în acest buget, acesta are un spațiu generos de stocare – 640GB. La capitolele porturi, comunicații și multimedia are DVD, difuzoare stereo Onkyo, cameră web, card reader, microfon, port HDMI,mufă LAN, port VGA, ieșire audio, trei USBuri 2.0, WLAN și bluetooth. Deci vine cu toate tehnologiile wireless necesare și deci vă recomand și un router wireless. Acumulatorul său poate oferi o autonomie generoasă de maxim 5.5 ore și se datorează configurație sale dar și pentru că acumulatorul e de 6 celule.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: portul HDMI vă permite să conectați chiar și un TV la acest latpop, e alb, autonomie peste 5 ore, are bluetooth, preț atractiv, performanțele office sunt peste medie și multitasking e excelent.

Minusuri: lipsa portului USB 3.0.

Concluzie

Satellite L750-20C e o soluție pentru cei care sunt în căutarea unul model de culoare albă și spun asta pentru că mai sunt și altele de la acest producător. Însă, acesta e varianta office adică e varianta mai accesibilă și mai puțin pretențioasă. Pentru a vă face o idee despre cuma arată, vă invit să vizionați clipul postat de mine mai jos (seamănă mult cu L755):

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • vali

    pastreaza-l pe ala alb pana pe 24 ianuarie te rog sunt in genunchi in fata calculatorului!!!!!!

Lasă un comentariu