Toshiba Satellite L750-11W

Dacă vă plac jocuri mai noi care au cerinţe hardware mari şi nu sunteţi în căutarea un desktop ci mai degrabă a în căutarea unui portabil performant atunci eu recomand modelul Toshiba Satellite L750-11W. Îl recomand pe acesta deoarece oferă o performanţă optimă în raport cu preţul oferit iar placa video face faţă cu brio deoarece e pe 128 de biţi dar nu trebuie să uităm şi de modelul de procesor i3 Sandy Bridge care e mai rece ca predecesorul. Mai recomand şi modelul Satellite C660-1C9 pentru cei care doresc un model de tip Office fără placă video dedicată şi deci care este şi mai ieftin. Acest L750-11W are un preț bun Vezi prețul special de azi » deci un preţ foarte bun în special că arată destul de bine. Cică există variante pe maro, albastru, … dar acesta pe argintiu arată cel mai bine deoarece combinaţia de negru cu argintiu este cea mai înspirată pentru laptopuri.

Poze

Pe argintiu
Capac

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel Core i3-2310M care are FSB 1333 MHz, cache de 3MB, tehnologie 32 nm şi o frecvenţă de 2.1 GHz. Rezoluţia ecranului LCD LED de 15.6 inci e de 1366 cu 768 pixeli. Frecvenţa memoriei RAM DDR3 este de 1333 MHz şi are o capacitate de 4 giga şi upgradabilă de până la 8 giga.

Hard diskul de 500 de giga şi are o viteză de rotaţie de 5400 RPM. Placa video dedicată nVIDIA GeForce GT 525M este una foarte bună şi vine cu o memorie video de 1 giga GDDR5. La capitolele porturi, multimedia şi comunicaţii are: mufă RJ-45, ieşire audio, microfon incorporat, două USB-uri, port HDMI, unitate DVD, difuzoare stereo de tip Onkyo, cititor de carduri, cameră web de 0.3 MP, Wi-Fi şi bluetooth.

Plusuri şi minusuri

Designul nu diferă faţă de seria precedentă, numai că aceasta vine în culori interesante şi foarte bine alese. Vine cu un preţ modest pentru cât oferă şi puteţi juca cu siguranţă jocul favorit pe acesta. Autonomia este şi ea foarte bună, peste 4 ore de funcţionare.

Ca un minus, ar fi numărul mic de porturi USB, două la număr.

Concluzie

Acest model de laptop numit Toshiba Satellite L750-11W este unul foarte reuşit din toate punctele de vedere şi cred că mulţi l-ar cumpăra doar pentru placa video.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Toshiba Satellite L750-11W”

  1. Il recomand celor pasionati de jocuri in special pentru configuratia foarte buna raportata la pretul destul de modic. Desinul oricum nu se compara cu vechiile modele care toate erau fie pe negru mat fie pe alb sau rosu lucios. La acesta probabil configuratia face toti banii iar design nu prea conteaza si spun asta pentru ca placa video nu prea o gasim pe laptopuri asa de ieftine si poate fi o alterantiva mai ieftina chiar si la o configuratie cu GT 540M care e ceva mai bun dar nu cu mult. Am optat pentru acesta deoarece laptopurile de la Toshiba in general sunt foarte rezistente iar garantia acopera orice neplacere.

  2. Dintre laptopurile recent apărute de la Toshiba acesta re cel mai bun raport performanţă/preţ şi deci ai făcut o alegere bună. Să-l stăpâneşti sănătos.

  3. Ma poate ajuta cineva cu driverele va rog?
    Nu gasesc nici macar pentru LAN,in vederea unui autodetect sau ceva…pe site-ul oficial nici macar nu este prezent modelul … aceasta este adresa din manual. Multumesc.

  4. am o mica intrebare detin un astfel de laptop si am obervat ca din 5 in 5 min imi scoate un sunet dvd-romul si este enervant…. cum il fac sa nu mai sune? sunetul e de la dvd rom mai mult ca sigur este un sunet specific (asemanator cu momentul in care inchizi dvd romul) sursa sunetului este din coltul drept sus…si nu e de la difuzoare

Comentariile sunt închise.