Toshiba Satellite L70-B-12T, laptop de 17 inci

Laptopul Toshiba Satellite L70-B-12T face parte din noua generație de laptopuri și se poate observa din nume. Deasemenea, se poate observa că are și un ecran ceva mai mare care poate fi util la cei care vor să vadă mai multe detalii ori care vor să vadă un film, de exemplu. Pentru vizionat filme, monitoarele și televizoarele sunt mult mai bune (datorită panoului și rezoluției ecranului). Laptopuri cu ecrane 1080p sunt destul de rare și scumpe (există laptopuri cu ecran de 18 inci, dar mai sunt și cele de gaming).

Prețul său mi se pare destul de corect și totuși pentru unii poate părea prea mare, de aceea laptopuri de 15 inci sunt alternative bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său Core i5-4210U e unul Haswell iar placa video integrată e HD Graphics 4400, deci e ceva mai bună decât la unele procesoare Intel dar tot nu se poate compara cu una dedicată. Are și o astfel de placă video și nu e una oarecare – Radeon R7 M260 de 2GB. Îmi plac plăcile video dedicate deoarece vă pot fi de folos atunci când vreți să încercați un joc.

Ecranul de 17 inci e HD și așa e în cazul tuturor laptopurilor mai mari. Restul configurației are 4GB memorie RAM și un hard de 1 TB. Ca și dotări are cam tot ce vă puteți dori în acest buget și cu siguranță un laptop mai scump oferă ceva în plus. Sistemul de operare a acestui laptop e Windows 8.1 care e pe 64 de biți (nu vă recomand pe 32 de biți deoarece nu recunoaște toată memoria).

Plusuri: ecran generos, performanțe mari, autonomie bună, Windows 8.1 preinstalat, design plăcut și e fiabil.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite L70-B-12T e o alegere bună pentru cei care vor un laptop mai bun (care să înlocuiască mai bine actualul desktop). Dacă nu vă place cum arată ori cât de mare e, aveți de ales între această serie ori una ceva mai ieftină deoarece laptopurile mai mici sunt mai ieftine. Jos e un clip care vă poate ajuta să vă faceți o idee despre el.

Te-ar mai putea interesa