Toshiba Satellite L70-B-10M, laptop de 17 inci

Toshiba Satellite L70-B-10M e un laptop ceva mai mare decât restul dar și mai performant. Bineînțeles, nu e vorba de un laptop de gaming ci mai degrabă unul multimedia. Cele de gaming sunt ceva mai mari deoarece au sisteme de răcire mai eficiente, baterie cu mai multe celule și componente hardware performante. Nu cred că vreți să luați un laptop doar pentru jocuri, ideea e că oferă portabilitate, caracteristică inexistentă la desktopuri ori alte gadgeturi similare. Spre deosebire de o tabletă, în cazul în care vă gândiți la această variantă, un laptop oferă o tastatură fizică, spațiu de stocare mare, ecran mare și dotări mai multe. Jos am pus o poză dar și un clip cu un model similar, pentru a vă face o idee.

Din numele său reiese că e vorba de a doua generație – B, dar și configurația sugerează că e nou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Are procesor de ultimă generație din seria Core i5 – model 4200U cu consum redus. Are și o placă video Intel HD 4400 care nu consumă la fel de mult ca și ce dedicată. E vorba de Radeon R7 M265 care are o memorie video de 2GB și poate rula cam orice. Ecranul de 17 inci aduce după sine o imagine HD+, însă unele laptopuri mai performante oferă.

Memoria RAM poate fi extinsă la 16GB dar mai mult de 8GB nu e nevoie. Vine cu 4GB preinstalat iar pentru mai mult puteți achiziționa ulterior memorie. Hardul e unul cu spațiu de 1TB și performanțele sale sunt acceptabile. Are dotări ca: unitate DVD, slot pentru carduri, difuzoare Onkyo, WiFi, bluetooth etc. Nu are un sistem de operare ca Linux, ci are cel mai bun – Windows 8.1. Acesta va evidenția cel mai bine performanțele laptopului.

Plusuri: încărcare USB, autonomie bună, ecran generos, tehnologie bluetooth, Windows 8.1 etc.
Minusuri: nu sunt.

Toshiba Satellite L70-B-10M poate fi chiar și un bun înlocuitor pentru un desktop deoarece are un ecran mare, dotări similare, performanțe bune etc. Jos e acel clip de care vă spuneam și se poate observa că diferențele sunt foarte mici între generații.

Te-ar mai putea interesa