Toshiba Satellite L655D-13X

Un laptop pentru jocuri ieftin este acest laptop Toshiba Satellite L655D-13X care este unul de culoare neagră și este ideal pentru cei ce nu știu să se descurce cu două plăci video. Spun aceasta pentru că vine cu procesor AMD adică numai vine cu una integrată cum se întâmplă la cele cu Intel. Prețul este undeva la 1.809 lei, și vine ca o alternativă mai ieftină la un L655-1DT care vine cu procesor i5.

Poze

Întredeschis
Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul AMD model Athlon II P340 care este un Dual Core performant deoarece are frecvență de 2,2 GHz, tehnologie 32 nm și cache de 1MB. Performanțele sale sunt apropiate unui P6100 de la Intel, dar nu suficiente pentru a-l depăși. Display-ul are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli și diagonală de 15,6 inci. Acesta este un LCD cu tehnologie LED care oferă un contrast superb al imaginilor. Memoria RAM are o capacitate de 3 giga de tip DDR3 la o frecvență de 1066 MHz și poate fi mărită până la 8 giga.

Hard disk-ul are o capacitate de 320 de giga la o viteză de 5400 de rotații pe minut și este unul de tip Serial ATA. Placa video ATI Mobility Radeon HD 5145 este una dedicată cu memorie video de 512 MB pe 64 de biți. Este la fel de performantă ca o placă video 5470 de la același producător numai că vine cu suport DirectX 10.1 și Pixel Shader 4.0. Există o gamă largă de jocuri ce le puteți juca cu aceasta la detalii medii sau spre maxim.

La capitolele multimedia, porturi și comunicații are unitate DVD, difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web de 0,3 MP, conexant, rețea RJ-45, ieșire audio, ESATA, microfon incorporat, 2 USB-uri 2.0, port VGA și HDMI, bluetooth și Wi-Fi. Autonomia de lucru a bateriei este undeva la 3 ore și ceva în condiții normale de funcționare.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: tehnologie AMD PowerNow, cântărește undeva la 2,5 kilograme, compatibil SM BIOS, culoare negră semi lucioasă, tastatură numerică, ecran cu tehnologie LED-backlit și suport audio HD.

Ca minusuri: are numai 2 porturi USB, pentru cei ce folosesc un mouse poate fi o problemă deoarece mai rămâne doar un port liber.

Concluzie

Acest laptop Satellite L655D-13X este unul ce și l-ar dori orice fan Toshiba pentru că este performant și ieftin deoarece vine cu Free DOS, dacă avea Windows 7 era mult mai scump.

Te-ar mai putea interesa