Toshiba Satellite L655-1KP

Un laptop pentru oamenii de afaceri și nu numai este acest laptop Toshiba Satellite L655-1KP care vine cu sistem de operare Windows 7 licențiat. Este un gadget foarte performant deoarece vine și cu procesor i3-380, 4 giga de RAM și placă video dedicată pentru cei pasionați de jocuri, de editare 3D și filme Full HD. Prețul este de circa , iar o alternativă mai ieftină pentru că nu are sistem de operare și 1 giga de RAM în minus este Toshiba Satellite L655-1GG. Aspectul este unul alb-perlă lucios cu șasiu negru, iar butoanele touchpad-ului sunt argintii.

Poze

Din spate
Tastatură

Specificaţii tehnice

Procesorul după cum am precizat anterior este un Intel Core i3 model 380M care are tehnologie 2,5 GHz, tehnologie 32 nm și cache de 3 MB. Ecranul LCD cu tehnologie LED este unul TrueBrite care are o diagonală de 15,6 inci adică o rezoluție HD de 1366 cu 768 pixeli. Memoria RAM DDR3 are o capacitate de 4 giga la 1066 MHz și poate fi mărită până la 8 giga pentru cei ce vor să joace un joc ceva mai complex pe acest laptop. Eu sincer m-aș mulțumi și cu 4 giga în special că sunt pe Dual Channel (2+2).

Hard disk-ul Serial ATA are o capacitate de 320 de giga la o viteză de rotație de 5400 RPM. Placa video Intel HD Graphics este și ea destul de bună pentru jocuri dacă doriți o autonomie ceva mai mare, dar ATI 5470 ar fi cea mai recomandată deoarece este dedicată și are o memorie video de 512 MB pe 64 de biți.

La capitolele porturi, multimedia și conectivitate are microfon incorporat, 2 USB-uri 2.0, port HDMI, port VGA, rețea RJ-45, ieșire audio, ESATA, tehnologie Dolby Advanced Audio, cameră web 0,3 MP, cititor de carduri, unitate DVD, difuzoare stereo, bluetooth și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: cântărește doar 2,5 kilograme, alb, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, compatibil SM BIOS, Windows 7 Home Premium pe 64 de biți, tastatură numerică, suport audio HD.

Ca minusuri: Toshiba Satellite L655-1KP are numai două porturi de tip USB, și poate fi dezamăgitor pentru cei ce folosesc un mouse.

Concluzie

Acest laptop Toshiba Satellite L655-1KP se adresează celor cu bani deoarece nu oricine poate cumpăra o astfel de bijuterie albă. Poate fi un laptop pentru gaming dar nu poți juca toate jocurile la detalii maxime deoarece placa video este numai pe 64 de biți, dacă era pe 128 de biți cu siguranță puteai juca fluent orice joc la detalii maxime.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Toshiba Satellite L655-1KP”

  1. Culoarea este o chestiune de preferinta personala si, în general, nu are nimic de-a face cu performanta notebook-ului. Si in special daca este alb, rosu sau mai stiu eu ce culoare care sa iasa in evidenta. Aici nu ma refer la negru sau gri in diferite nuante sau finisaje (mat sau lucios).
    Cu toate acestea, culoarea alba a lui Toshiba Satellite L655-1KP adauga un plus de eleganta si un aspect mai la modă, cu un design apropiat celor de la Apple sau Sony Vaio. Pretul lui este asa de mare doar ca este alb, nu ca este si performant pe masura pretului, daca vreti un laptop mai performant optati pentru unul negru ;).

  2. Multă lume îşi cumpără un Vaio sau Toshiba nu datorită performanţei, ci datorită brandului ori culorii…

Comentariile sunt închise.