Toshiba Satellite L655-1GG

Acest laptop Toshiba Satellite L655-1GG este unul ieftin având în vedere că este alb pentru că sunt puține laptopuri albe pe piața laptopurilor, cele mai multe le deține Sony dar în curând Toshiba va avea cele mai multe și mai bune modele. Acest model are un preț undeva la 2.200 lei, deci la așa un preț chiar merită… ce să mai zic de specificațiile tehnice cu care vine. Configurația dă impresia unui laptop pentru jocuri deci pot spune că ar putea fi pe gustul multor viitori posesori. Acesta vine ca alternativă fără Windows 7 și 3 giga de RAM la modelul Satellite L655-1KP. Design-ul celor două este unul lucios, partea din jos este de culoare neagră.

Poze

Tastatură
Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este un Intel Core i3-380M care are frecvență de 2,5 GHz, tehnologie 32 nm și cache de 3 MB. Ecranul TrueBrite are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli și o diagonală de 15,6 inci. Acesta este unul LCD cu tehnologie LED pentru o luminozitate mai ridicată și un consum mai redus de energie. Capacitatea memoriei RAM este de circa 3 giga DDR3 la o frecvență de 1066 MHz și poate fi upgradată până la 8 giga.

Capacitatea hard disk-ului este de 250 de giga la o viteză de 5400 de rotații pe minut și acesta este unul silențios pentru că este unul de tip Serial ATA. Are atât o placă video integrată cât și una dedicată. Cea integrată Intel HD Graphics este utilă atunci când navighezi, te uiți la un film, asculți muzică etc. deoarece are un consum redus de energie, deci este recomandată folosirea ei atunci când nu te joci un joc. Pentru jocuri intervine ATI 5470 care este cea mai bună placă video pe 64 de biți la ora actuală.

Pe partea de multimedia, porturi și conectivitate are cameră web de 0.3 MP, conexant, difuzoare stereo, unitate DVD, cititor de carduri, ieșire audio, ESATA, microfon incorporat, 2 USB-uri 2.0, port VGA, port HDMI, rețea RJ-45, bluetooth și Wi-Fi. Vine cu sistem de operare Free DOS.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are o greutate de numai 2,5 kilograme, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, compatibil SM BIOS, tastatură numerică, culoare perlă-albă.

Ca minusuri: are două USB-uri.

Concluzie

Acest Toshiba Satellite L655-1GG este unul foarte elegant și realizat cu stil pentru ce vor un laptop mai special, și anume să fie alb. Este și unul multimedia care se descurcă de minune atât în jocuri cât și în aplicații Office.

Te-ar mai putea interesa