Toshiba Satellite L655-1GD

Un nou laptop este acest laptop Toshiba Satellite L655-1GD cu procesor P6200, 3 giga de RAM şi placă video ATI 5470. Costă undeva la 1.609 lei şi vine ca o alternativă la L655-1CJ care este cu i3 și sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți. Pe acest laptop se pot juca jocuri şi poate fi folosit cu succes pentru a viziona filme, asculta muzică şi pentru alte sarcini, deci este unul de tip multimedia și Office.

Poze

Întredeschis
Capac

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Plusuri şi minusuri

Plusurile ar fi procesorul dual core, placa video dedicată, cei 3 giga de RAM şi cei doi ani de garanţie. Minusurile ar fi faptul că vine cu două plăci video şi asta îi va induce mult pe unii, dar prezenţa unei plăci video integrate ajută la o durată mai mare de viaţă a bateriei şi la faptul că laptopul nu se încălzeşte.

Specificaţii tehnice

Acesta vine cu un procesor Pentium 6200 care este unul dual core. Ecranul este unul HD, adică 720p deoarece are rezoluţia 1366 pe 768 pixeli. Diagonala acestuia este de 15,6 inci, iar tipul display-ului este LCD LED. Memoria instalată este de 3 giga DDR3 la frecvenţa 1066 megaherţi şi suportă maxim 8 giga. Din păcate ambele sloturi sunt ocupate. Hard discul este unul de 320 de giga la 5400 rotaţii pe minut ş ie de tip Serial ATA.

Placa video dedicată este un ATI 5470 de 512 mega şi pe 64 de biţi. Mai are şi o placă video Intel HD integrată în procesor care se poate folosi pentru ca acesta să consume mai puţină baterie. Cam aşa arată un joc pe placa video 5740. Pe partea multimedia are unitate DVD, sunet Conexat HD audio cu difuzoare stereo şi web cam. Iar, pe partea de porturi are LAN, intrare audio, eSATA, microfon, USB-uri 2.0, un HDMI şi un VGA. La comunicaţii are reţea 10/100 şi wireless LAN b/g/n. De asemenea are şi bluetooth. Bateria este una de 6 celule, greutatea laptopului este de 2.5 kilograme, iar culoarea este roşie. Mai trebuie precizat faptul că laptopul vine cu tastatură numerică şi nu are instalat vreun sistem de operare.

Concluzie

Acest laptop Satellite L655-1GD este unul nou şi destul de bun pentru cei care vreau să se joace din când în când un joc. Performanţele sunt foarte bune şi îl recomandă.

Probabil că pentru acest laptop cel mai bun sistem de operare este Windows 7 pe 64 de biţie pentru a-i recunoaşte toţi cei 3 giga de RAM şi nu doar 2,96 usable cum o face varianta de 32 de biţi.

Te-ar mai putea interesa