Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Satellite L655-1FD

Acest laptop Toshiba Satellite L655-1FD este unul premium datorită design-ului elegant dar şi datorită specificaţiilor cu care vine şi anume procesor i5 şi placă video cu suport HD pentru filme şi jocuri. Preţul acestuia este undeva la 2.000 de lei. Alternative la acest model sunt Satellite L655-1F7 şi Satellite L655-1KU, care vin cu procesor i3 şi cu i5 şi 3 giga de memorie RAM.

Dacă ar fi să aleg unul dintre cele trei modele albe Toshiba, l-aş alege pe acesta deoarece vine cu 2 giga RAM şi cu o investiţie minimă de circa 89 lei se poate mări memoria RAM la 4 giga. La cel cu 3 giga, e mai complicat deoarece ambele sloturi de memorie sunt ocupate iar pentru a avea 4 giga, vei rămâne cu o plăcuţă de 1 giga pe lângă.

Poze

Din spate

Tastatură

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel mai precis modelul i5-460M care vine cu tehnologie 32nm, frecvenţă de 2,5 GHz şi cache de 3MB. Ecranul este unul LCD cu tehnologie LED şi are o rezoluţie maximă de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 15,6 inci.

Memoria RAM după cum am precizat anterior, e de 2 giga care au o frecvenţă de 1066 MHz şi poate fi mărită până în 8 giga deoarece are un slot liber. Hard disk-ul de 250 de giga e unul Serial ATA cu o viteză de 5400 de rotaţii pe minut.

Placa video este Intel HD Graphics, care e cea mai bună la ora actuală din categoria sa deoarece vine cu suport HD şi integrată împreună cu procesorul pentru  a avea o performanţă grafică mai ridicată. Are Pixel Shader 4.0 şi suport DirectX 10.1 ca modelul 4570 de la ATI.

La categoriile multimedia, porturi şi conectivitate stă destul de bine deoarece are unitate DVD, cititor de carduri, difuzoare stereo, cameră web de 0,3MP, 2 USB-uri 2.0, port VGA, conecotr HDMI, ESATA, intrare audio, reţea RJ-45, microfon incorporat, bluetooth şi Wi-Fi.

Autonomia bateriei este undeva la 4 ore. Greutatea lui e undeva la 2,5 kilograme şi vine cu sistem de operare Free DOS.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: are bluetooth, are procesor utra performant, placa video se descurcă foarte bine în aplicaţii 3D şi aici mă refer şi la jocuri, uşor de folosit, tastatură foarte bună şi autonomie peste medie.

Ca minusuri: nu are placă grafică dedicată pentru mai multă perfomanţă grafică.

Concluzie

Acest model de laptop Toshiba Satellite L655-1FD vine cu cele mai noi tehnologii mobile pentru a-ţi uşura viaţa de zi cu zi, şi cred că ar fi o alegere bună dacă beneficiaţi de un astfel de buget sub 25 de miloane.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu