Toshiba Satellite L655-1F7

Cel mai ieftin laptop alb este acest laptop Toshiba Satellite L655-1F7 dar mai sunt şi alte modele ceva mai scumpe, cum ar fi Satellite L655-1FD şi Satellite L655-1KU. Preţurile diferă bineînţeles, sunt undeva la 1.900 de lei, au astfel de preţuri pentru că vin cu procesoare de Core i3 şi i5. Dacă nu prea vă plac laptopurile albe atunci ar trebui să ştiţi că aveţi din ce alege.

Mai sunt şi modele în alte culori, cum ar fi: negru, gri metalic etc. Configuraţiile pentru celelalte sunt cam asemănătoare. Acestea nu sunt modele pentru gaming, ci sunt laptopuri multimedia adică pentru filme, muzică, internet dar şi jocuri dar nu la cine ştie ce performanţe grafice deoarece acestea vin cu placă video integrată HD Graphics de la Intel. Dacă vreţi unul pentru jocuri atunci verificaţi celelalte modele pe gri metalic sau negru.

Poze

Din spate
Tastatură

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

La design arată impecabil, numai la interior diferă faţă de multe modele. Are procesor Intel Core i3 model 370M la 2.4GHz, cache de 3MB, tehnologie 32nm. Memoria RAM este de 2 giga, şi poate fi mărită cu circa 2 giga la un preţ de numai 90 de lei. Hard disk-ul are o capacitate de 250 de giga la 5400 RPM şi este unul foarte silenţios şi rece.

Ecranul este acelaşi de 15,6 inci de tip LCD cu tehnologie LED la 1366 cu 768 pixeli. Memoria RAM este de tip DDR3 la o frecvenţă de 1066 MHz, iar placa video intâlnite pe toate cele trei este Intel HD Graphics. Hard disk-ul de tip SATA 2 este de 5400 de rotaţii pe minut.

La capitolele multimedia, conectivitate şi porturi au unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web de 0,3 MP, cititor de carduri, ESATA, Wi-Fi, reţea RJ-45, port VGA, port HDMI, 2 USB-uri 2.0, intrare audio şi microfon incorporat.

Autonomia acestor modele este undeva la 4 ore şi ceva. Greutatea este de circa 2,5 kilograme, tastatură numerică şi sistem de operare Free DOS.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: arată foarte bine, sunt trei configuraţii interesante, deci ai din ce alege, tastatură foarte bună, material foarte bine ales, şi performant.

Ca minusuri: nu există o configuraţie pentru aceste modele albe de la Toshiba cu placă video dedicată.

Concluzie

Acest laptop Toshiba Satellite L655-1F7 este unul ideal pentru cei le plac modelele de culoare albă, este o alegere deşteaptă pentru că este mai ieftin şi mai bun decât un Sony Vaio.

Lasă un comentariu