Toshiba Satellite L655-1F6

Un laptop Toshiba gri metalic destul de interesant este acest laptop Toshiba Satellite L655-1F6 care este unul Office dar şi multimedia datorită procesorului performant, a memoriei RAM destul de bune şi a plăcii video de tip integrată cu suport HD. Are un preţ de circa 1.700 de lei. Iar două alternative asemănătoare din punct de vedere al design-ului şi diferite din punct de vedere al specificaţiilor ar putea fi L655-183 şi L655-172. 172-ul este unul mai mult Office deoarece vine cu specificaţii ceva mai „sărace”. 183-ul este unul multimedia, special conceput pentru jocuri şi filme HD şi Full HD.

Poze

Întredeschis
Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel Core i3 modelul 370M şi are frecvenţă de 2,4 GHz, cache de 3MB şi tehnologie 32nm. Ecranul LCD vine cu tehnologie LED pentru a oferi un contrast şi o luminozitate mai ridicate. Acesta are o diagonală de 15,6 inci şi o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli. Deci este ideal pentru vizionarea de filme HD pentru că oferă o claritate mai bună şi culori mai vii.

Memoria RAM are o capacitate de 2 giga de tip DDR3 la 1066 MHz şi poate fi mărită până la 8 giga, dar o memorie RAM 2 giga ar fi suficientă care ar costa undeva la 80 de lei. Acest upgrade este posibil deoarece are un slot liber. Hard disk-ul SATA de 2,5 inci are o capacitate de 250 de giga la o viteză de rotaţie de 5400 RPM. Placa video este una integrată, Intel HD Graphics.

Avantajul unei plăci video integrate ar fi faptul că ai o autonomie mult mai mare şi temperaturi ceva mai scăzute. Deci poate fi utilă atunci când vizionezi un film, nevighezi pe internet sau chiar mai arzi un joc. Mai jos am pus un clip în care puteţi vedea cam cum se descurcă placa video în jocuri.

La categoriile multimedia, porturi şi comunicaţii are cameră web VGA, unitate DVD, difuzoare stereo, cititor de carduri, 2 USB-uri 2.0, port HDMI, port VGA, reţea RJ-45, intrare audio, ESATA, microfon incorporat şi Wi-Fi.

Acumulatorul Li Ion de 6 celule are o autonomie de circa 4 ore şi ceva. Greutatea modelului este undeva la 2,5 kilograme şi vine cu suport audio HD, tastatură numerică, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep şi sistem de operare Free DOS.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: ieftin, are o grămadă de porturi şi conectori, procesor performant, design elegant, ecran LED.

Ca minusuri: puţină memorie RAM pentru cei ce se mai şi joacă un joc.

Concluzie

Acest laptop Satellite L655-1F6 ar putea fi un laptop de jocuri de tip hybrid şi poate face oricărei provocări, raportul calitate/preţ este foarte bun, motiv pentru care îl recomandat

Te-ar mai putea interesa