Toshiba Satellite L655-1DT

Acest laptop Toshiba Satellite L655-1DT este unul foarte bun pentru cei ce vor să mai ardă un joc din când în când. Ambele plăci video, Intel HD Graphics și HD 5430, sunt pentru jocuri câtuși de cât dar eu recomand să o folosiți pe cea ATI. Nu trebuie să neglijăm faptul că are 3 giga de memorie RAM, deci suficientă memorie pentru un Windows 7 pe 32 de biți. Are un preț undeva la 2.100 de lei, vine ca o alternativă mult mai performantă la un L655D-13X. Design-ul tot cam același pentru ambele modele.

Poze

Întredeschis
Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este un Intel Core i5 model 460M care are tehnologie 32 nm, frecvență de 2,5 GHz și cache 3MB. Ecranul are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 15,6 inci. Acesta este unul LCD de cu LED-backlit. Capacitatea memoriei RAM DDR3 este de 3 giga la o frecvență de 1066 MHz și poate fi upgradată până la 8 giga. Capacitatea hard disk-ului Serial ATA este de 320 de giga la o viteză de 5400 de rotații pe minut.

Are două plăci video, una integrată și alta dedicată. Cea dedicată ATI Mobility Radeon HD 5430 este una destul de performantă, dar nu suficient de performantă pentru a o întrece pe 5470. Placa video integrată Intel HD Graphics este destul de bună și ea în jocuri, dar nu toate. Aceasta oferă o performanță grafică decentă la un consum redus de energie.

[youtube GerX-f4eNys]

Pe partea de multimedia, porturi și conectivitate are cameră web de 0,3 MP, cititor de carduri, difuzoare stereo, unitate DVD, port HDMI, port VGA, rețea RJ-45 ieșire audio, ESATA, microfon incorporat, 2 USB-uri 2.0, bluetooth și Wi-Fi. Bateria de 6 celule oferă o autonomie de lucru de peste 3 ore, deci suficientă pentru cei ce fac naveta sau se află mai tot timpul în mișcare. Se adresează și celor care călătoresc pentru că materialul este unul de o calitate foarte bună astfel nu vei vedea zgârieturi pe suprafața laptopului.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: cântărește doar 2,5 kilograme, suport audio HD, compatibil SM BIOS, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, Free DOS și vine cu tastatură numerică.

Ca minusuri: are doar 2 USB-uri, iar placa video putea fi mai bună.

Concluzie

Acest laptop Satellite L655-1DT se adresează celor pasionați de gadgeturi mobile și care mai joacă un joc din când în când, dar și celor care vor un laptop elegant pentru acasă sau la locul de muncă.

Te-ar mai putea interesa