Toshiba Satellite L655-1DP

Un laptop pentru cei pasionați de laptopuri Toshiba și jocuri este acest laptop Toshiba Satellite L655-1DP care vine cu procesor i3, 3 giga de RAM și placă video dedicată de la ATI. Aspectul său este unul semi-lucios de culoare premium grafit sau gri metalic. Are un preț de circa 2.000 lei și vine ca alternativă la modelul Toshiba Satellite L655-1CL, care are placă video tot ATI, 2 giga de RAM și procesor cu două nuclee.

Poze

Întredeschis
Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel Core i3 model 370M care are o frecvență de 2,4 GHz, cache de 3MB și tehnologie 32nm. Ecranul LCD LED are o diagonală de 15,6 inci și rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Acest LCD vine cu tehnologie LED pentru un contrast mai ridicat. Memoria RAM are o capacitate de 3 giga la o frecvență de 1066 MHz și este de tip DDR3. Aceasta este dispusă pe două sloturi și poate fi upgradată până la 8 giga. Hard disk-ul are o capacitate de 320 de giga la o viteză de 5400 de rotații pe minut. Este destul de performant deoarece este unul de tip SATA.

Placa video dedicată ATI Mobility Radeon 5470 are o memorie video de 512 MB pe 64 de biți este una foarte bună în cea ce privesc jocurile și orice aplicație 3D. Bineînțeles că mai are și o placă video integrată Intel HD Graphics care vine împreună cu procesorul. Acesta are un avantaj considerabil la capitolul autonomie în fața celei dedicate deoarece are un consum redus de energie, iar în jocuri se mișcă destul de bine dar cea dedicată este mai recomandată.

Pe partea de multimedia, porturi și conectivitate acest Toshiba vine cu unitate DVD, difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web de 0,3 MP, conexant, rețea RJ-45, ieșire audio, ESATA, microfon incorporat, 2 USB-uri 2.0, port VGA, port HDMI, Wi-Fi și bluetooth.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru a bateriei Li Ion este undeva la 4 ore, cântărește doar 2,5 kilograme, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, compatibil SM BIOS, suport audio HD, tastatură numerică și sistem de operare Free DOS pentru un preț ceva mai mic.

Ca minusuri: doar două USB-uri, iar pentru cei ce îl vor cumpăra pentru a se juca jocuri vor rămâne fără porturi USB deoarece au nevoie de un mouse sau gamepad, astfel va avea doar un slot liber.

Concluzie

Acest laptop Toshiba Satellite L655-1DP se adresează celor care se mai joacă un joc din când în când sau celor care folosesc aplicații de editare 3D.

Te-ar mai putea interesa