Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Satellite L655-1CL

Un laptop pentru gaming la n preț destul de mic este acest laptop Toshiba Satellite L655-1CL care ar putea face față aproape oricărui joc, am precizat ricărui joc deoarece are doar 2 giga de RAM. Dar să nu vă faceți o impresie proastă despre acest model deoarece memoria RAM poate fi mărită până la 8 giga cu o investiție infimă. Prețul este undeva la 1.800 lei, și vine ca o alternativă la modelul Toshiba Satellite L655-1DP care este ceva mai performant ca acesta și anume cu placă video puțin mai bună, ceva mai mulți RAMi și procesor Core i3.

Poze

Întredeschis

Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Are un procesor cu două nuclee de la Intel model P6100 care are tehnologie 32 nm, frecvență de 2 GHz și cache de 3MB. Display-ul LCD HD TrueBrite Toshiba are o rezoluție maximă de 1366 cu 768 pixeli și o diagonală de 15,6 inci. Deci ideal pentru vizionarea de filme HD. Memoria RAM DDR3 este de 2 giga la o frecvență de 1066 MHz și poate fi upgradată până la 8 giga cu cel puțin 80 de lei pentru a avea 4 giga pe acesta. Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 250 de giga la o viteză de 5400 de rotații pe minut.

Placa video dedicată ATI Mobility Radeon 5430 are o memorie video de 512 pe 64 de biți și este ideală pentru jocuri deoarece nu supraîncălzește laptopul și rulează majoritatea jocurilor la detalii medii sau maxime. Are și o placă video integrată Intel HD Graphics pe care o puteți folosi ori de câte ori nu vă jucați jocuri deoarece menține laptopul rece și aveți și o autonomie foarte bună. La capitolele multimedia, porturi și conectivitate are cameră web de 0.3 MP, cititor de carduri, un difuzor, unitate DVD, rețea RJ-45, 2 USB 2.0, microfon incorporat, ieșire audio, port VGA, bluetooth și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: ușor deoarece cântărește doar 2,3 kilograme, suport audio HD, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, compatibil SM BIOS, tastatură numerică și sistem de operare Free DOS.

Ca minusuri: nu are port HDMI și are puține USB-uri.

Concluzie

Acest laptop Toshiba Satellite L655-1CL este unul foarte performant deoarece nu este necesar upgrade-ul la memoria RAM pentru a juca un joc ca Need for Speed Hot Pursuit la detalii maxime și vine cu un preț accesibil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu