Toshiba Satellite L655-1CJ

Un laptop roșu cu tastatură neagră este acest laptop Toshiba Satellite L655-1CJ care vine cu procesor i3, 3 giga de RAM și placă video dedicată ATI 5470. Deci este un laptop de tip multimedia pentru filme și jocuri, poate fi și unul pentru oamenii deoarece are sistem de operare Windows 7 și autonomie destul de bună. Are un preț undeva la . Design-ul este unul lucios și materialul este unul destul de bun astfel încât nu se zgârie tare ușor. Vine ca o alternativă la modelul Toshiba Satellite L655-1GD care nu are Windows.

Poze

Întredeschis
Capac

Specificații tehnice

Procesorul este oferit de Intel model Intel Core i3-370M care are tehnologie 32 nm, cache de 3MB și frecvență de 2,4 GHz. Ecranul LCD cu LED are o rezoluție maximă de 1366 cu 768 pixeli deci are o diagonală de 15,6 inci. Memoria RAM are o capacitate de 3 giga DDR3 la o frecvență de 1066 MHz și poate fi mărită până la 8 giga. Hard disk-ul are un spațiu de stocare de 320 de giga la o viteză de 5400 de rotații pe minut. Acesta este unul foarte performant și silențios deoarece este unul de tip SATA de 2,5 inci. [youtube 5KDzg1yXJ0k] Placa video integrată Intel HD Graphics este una ideală datorită suportului HD și a performanțelor sale fiind printre cele mai bune, și datorită consumului mic de energie. Placa video dedicată ATI Mobility Radeon HD 5470 are o memorie video de 512 pe 64 de biți care se descurcă de minune în jocuri chiar dacă nu este una cine știe ce, dar acesta nu supraîncălzește laptopul ci îl ține la o temperatură constantă. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații are unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web de 0.3 MP, cititor de carduri, tehnologie Dolby Advanced Audio, port HDMI, port VGA, rețea RJ-45, ieșire audio, ESATA, microfon incorporat, 2 USB-uri 2.0, Wi-Fi și bluetooth.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are o autonomie de circa 4 ore, cântărește doar 2,5 kilograme, suport audio HD, tastatură numerică, culoare premium red (roșu), tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, compatibil SM BIOS, sistem de operare Windows 7 Home Premium pe 64 de biți. Ca minusuri: are numai două USB-uri și este destul de scump.

Concluzie

Acest laptop Toshiba Satellite L655-1CJ se adresează acelor persoane cu bani și care doresc un laptop mai special, adică culoare roșie și ceva mai multă performanță pe care un laptop mai ieftin nu o poate oferii.

Te-ar mai putea interesa