Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Satellite L650-1QJ

Cel mai bun laptop pentru gaming sau jocuri de la Toshiba este acest laptop Toshiba Satellite L650-1QJ care vine cu procesor Intel Core modelul i3 380M. Preţul este de circa 2.000 de lei, şi este oarecum o alternativă la un notebook Acer deoarece acesta vine cu 24 de luni garanţie. Dacă v-am dat pe spate cu acest preţ atunci ar trebui să consultaţi şi pe C650D-11H, care este mult mai ieftin ca acesta.

Am precizat anterior că este un model pentru jocuri, deoarece are procesor cu Hyper Threading, placă video cu chipset Madison-LP de 1 giga pe 128 de biţi şi 3 giga de RAM. Design-ul după cum vedeţi este unul simplu şi modern. Materialul este foarte plăcut la atingere. Este un model echilibrat şi foarte bun pentru cei ce vor ceva mai deosebit şi este bun chiar şi pentru editare 3D. În continuare am postat câteva poze cu acest produs, urmat de specificaţiile tehnice şi de câteva păreri despre acest Toshiba.

Poze

Deschis

Tastatură

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este oferit de Intel, Core i3 model 380M, cu tehnologie 32 nm, cu frecvenţă de 2,5GHz şi cache de 3MB. Memoria RAM este de tip DDR3 şi are o capacitate de 3 giga la o frecvenţă de 1066MHz. Din păcate, dacă doriţi să măriţi memoria la ceva mai mult, ambele sloturi sunt ocupate.

Ecranul LCD cu tehnologie de tip LED şi TruBrite, cu diagonală de 15,6 inci şi are o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli.

Hard disk-ul are o viteză de 5400 de rotaţii pe minut, e de tip SATA 2 de 2,5 inci şi are o capacitate de stocare de 320 de giga. Face parte din categoria de harduri care nu scot zgomote sau care să se încălzească.

La categoria multimedia, are unitate DVD, cititor de carduri, cameră web şi difuzoare stereo. Acest model vine cu două plăci, una dedicată şi una integrată. Cea dedicată ATI 5650 cu chipset Madison-LP este utilă când doriţi să vă jucaţi un joc ce necesită resurse suplimentare sau dacă doriţi să vizionaţi un film de tip Blu-Ray. Cea integrată Intel HD Graphics cu suport HD pentru filme, e recomandat să o folosiţi când navigaţi pe internet, vizionaţi filme sau ascultaţi muzică deoarece consumă foarte puţină energie.

La capitolele conectivitate şi porturi, are bluetooth, Wi-Fi, microfon incorporat, port HDMI, 2 USB-uri 2.0, ESATA, reţea RJ-45, port VGA.

Autonomia acumulatorului de 6 celule este undeva între 3 şi 4 ore, autonomie datorată plăcii grafice integrate. Are o greutate de 2,5 kilograme şi vine cu tastatură numerică şi sistem de operare Free DOS.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: performant, are design plăcut, ieftin pentru o asemenea configuraţie, autonomie mai mult decât suficientă, proces foarte bun, placă video pe 128 de biţi ş.a.m.d

Ca minusuri: putea avea 4 giga de memorie RAM.

Concluzie

Dacă vă gândiţi să luaţi un notebook pentru că vă plac jocurile şi nu mai suportaţi cablurile… un asemenea laptop Satellite L650-1QJ ar putea rezolva această problemă la un preţ destul de competitiv, deoarece este mai ieftin decât un Asus sau Dell.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Am cumparat acest model de laptop si vreau sa spun ca sunt multumit de el. Este destul de silentios, cooler-ul nu merge mereu, doar atunci cand are nevoie. Recomand!

  • thejoiner

    il am dar am versiunea cu 4 gb de ram si as vrea sa stiu daca as putea schimba placa video .

Lasă un comentariu