Toshiba Satellite L50-B-1VX, laptop alb ieftin

Laptopul Toshiba Satellite L50-B-1VX e unul dintre acele laptopuri care vi le puteți permite cu ușurință deoarece are procesor Bay Trail M. Acestea înlocuiesc cele Intel Atom, deci vă puteți face o idee despre performanțele sale. La acesta procesorul e unul destul de bun dar nu e foarte performant. Dacă nu vă place configurația acestui model, atunci trebuie să scoateți ceva mai mulți bani deoarece procesoarele și plăcile video superioare ca și performanțe sunt ceva mai scumpe.

Dacă nu vi-l permiteți, atunci trebuie să optați pentru o altă sursă de finanțare sau puteți aștepta mai mult timp. Mai există și varianta mai portabilă – tabletă cu Windows, însă ecranul e mai mic și nu beneficiați de tastatură fizică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Celeron Dual Core N2840 e destul de bun deoarece consumă puțin, are placă video destul de bună și altele. Are un ecran decent și pentru viziona de conținut media de calitate, portul HDMI e util. Ecranul e cel clasic iar pentru o imagine mai detaliată, trebuie să alegeți o serie precum S50 sau alta. Oricum, seriile cu dotări speciale sunt ceva mai scumpe.

Pe partea de memorie are 500GB și 4GB RAM, dar acestea pot fi schimbate deoarece laptopul permite upgrade-uri dar nu are sens să puteți mai multă memorie RAM. NU voi enumera toate dotările deoarece sunt multe și doar cele speciale contează: bluetooth, HDMI, USB 3.0 etc.
Are un număr mare de dotări dar nu toate vor fi utile.

Bateria de 4 celule oferă maxim 6 ore de autonomie însă doar în mod economic, autonomie medie e undeva la 4 ore. Are doar Free DOS, deci e nevoie de un alt sistem de operare și Windows 8.1 ar fi cea mai bună alegere.

Plusuri: preț competitiv, greutate de 2.2 kg, încărcare USB 3.0, bluetooth, autonomie bună etc.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Toshiba Satellite L50-B-1VX e o alegere excelentă pentru cei care nu vor performanțe ci doar să economisească bani. Clipul de jos vă ajută să economisiți bani. Cred că e destul de reușit ținând cont că oferă toate acele dotări, componente hardware etc.

Te-ar mai putea interesa