Toshiba Satellite L50-B-1VP, laptop alb

Toshiba Satellite L50-B-1VP e un notebook PC care vine dotat cu un procesor Pentium N3540, had de 500 și 4GB memorie RAM. E un model alb cu ecran de 15,6 inci, iar rezoluția sa e de 1366×768 pixeli.
E un laptop performant pentru sarcini office, iar procesorul e unul similar modelelor i3 din generațiile anterioare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop foarte performant care are culoarea white. Mai exact e un laptop complet alb (multă lume caută laptopuri complet albe) destinat celora care s-au săturat de laptopuri negre ori gri.

Așa arată
Așa arată

Specificații interesante ar fi ecranul de 15,6 inci cu rezoluție HD, procesorul Pentium quad core și cipul grafic Intel HD. Memoria RAM e de 4GB și în opinia mea e mai mult decât suficientă. Hardul este unul de 500 de giga și e suficient de încăpător pentru a stoca filme ori diferite fișiere.
Pe partea de porturi are wireless N, USB 3.0 (care oferă posibilitatea de a încărca diferite dispozitive mobile), HDMI, bluetooth și altele. Din păcate nu are wireless ac (dual band), dar e bine și așa.
Ca soft nu vine cu Windows și de aceea trebuie spus că eu vă recomand să instalați pe el Windows 8.1 deoarece producătorii furnizează drivere doar pentru cel mai actual OS de la Microsoft. Dacă vreți să instalați versiunea 7 atunci eu v-aș recomanda să nu faceți așa ceva deoarece s-ar putea ca placa wireless să nu funcționeze.

Plusurile modelului acesta ar fi că arată bine, că are un preț acceptabil și portabilitatea (rar mai vezi un laptop care să aibă o baterie care să țină vreo 5-6 ore).
Ca minusuri menționez lipsa wi-fi ac, că nu are ecran IPS și că nu are cip grafic cu memorie dedicată.

De final aș recomanda laptopul acesta celora care vor un calculator cu portabilitate ridicată și care să arate bine. Fiabilitatea sa e și ea una foarte bună deoarece Toshiba excelează la acest capitol. Evident că poți să-i extinzi garanția la mai mult, dar eu cred că ajung 2 ani.

Te-ar mai putea interesa