Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-1KG, laptop negru

Un laptop ca și Toshiba Satellite L50-B-1KG e numai bun pentru cei care vor să încerce ceva jocuri deoarece placa video dedicată e una destul de bună – R7 M260. Nu e vorba de un laptop de gaming dar e un laptop bun cam pentru orice. În general, laptopurile de gaming sunt mai mari și robuste, deci nu sunt la fel de portabile ca și acesta. Se poate observa din poza de jos că arată bine cu Windows 8.1 și nici nu recomand alt sistem de operare deoarece acela va evidenția cel mai bine performanțele laptopului.

Prețul unui astfel de laptop nu e chiar foarte mic dar nici foarte mare (se datorează faptului că are doar Free DOS). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Aparatul

Aparatul

Configurația acestui model e cu i7-4510U de 2GHz iar placa video e Intel, dar dintr-o generație destul de bună. Fiind un procesor cu tehnologie de economisire a energiei, placa video e destul de bună și eficientă – HD Graphics 4400. Nu cred că o veți folosi chiar tot timpul deoarece laptopul are capabilități multimedia. Adică puteți viziona filme și juca chiar și jocuri.

Ecranul e unul deosebit, deoarece are panou IPS. Așa ar trebuie să facă majoritatea producătorilor. Ecranele clasice au unghiuri de vizibilitate mici și deci nu sunt ideale pentru vizionarea de filme. Restul componentelor sunt acceptabile: 4GB RAM și un hard de 1TB. Placa video Radeon mi se pare ok pentru un laptop. Bineînțeles, un desktop în același preț e ceva mai performant dar să nu uităm că un desktop are nevoie și de un monitor.

Are ca și . Nu are nici un sistem de operare preinstalat, deci e nevoie să luați unul ulterior. Puteți alege cum să-l instalați, prin USB sau de pe un DVD.

Plusuri: are doar 2.2 kg, arată bine, bluetooth, autonomie bună, fiabilitate și are un preț atractiv.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite L50-B-1KG e o alegere bună și care ar trebui luată în considerare cât timp nu vă doriți un desktop ori o tabletă. Îmi plac laptopurile acestui brand deoarece arată bine, sunt fiabile și dotările sunt conforme cu piața. Jos am pus o prezentarea a întregii serii L50-B și care oferă multe soluții pentru acasă și nu numai.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu