Toshiba Satellite L50-B-1K4, laptop cu Radeon R7 M260

Toshiba Satellite L50-B-1K4 poate fi folosit cam pentru orice deoarece are dotări bune, configurație performantă și e portabil. Multe laptopuri de 15 inci au o greutate destul de mare, dacă ar fi să luăm în considerare pe cele performante. Dacă nu vă plac jocurile, atunci mai bine alegeți un laptop cu Core i3 și placă video integrată. Adică să nu vină cu o placă video suplimentară. Prefer așa deoarece nu se va comuta automat pe cea dedicată când vizionați filme, deci autonomia nu va fi redusă prea mult. Plăcile video integrate sunt tot mai bune și poate pe viitor nu mai e nevoie de una suplimentară.

Prețul acestui laptop e corect și concurența nu prea există ținând cont de acel ecran. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Configurația laptopului e satisfăcătoare deoarece are un i7 Haswell cu consum redus, HD 4400, 8GB RAM și hard de 1TB. Poate că un SSD are mai bun dar nu cred că ar fi fost la fel de ieftin. Puteți alege un SSD ulterior dacă vreți ca totul să se miște instantaneu. Se poate înlocui actualul HDD cu un alt tip de mediu de stocare. SSHD-urile nu sunt chiar așa de grozave deoarece nu sunt mult mai performante.

Puteți viziona filme 1080p pe acest laptop datorită ecranului dar are și o ieșire HDMI corespunzătoare. Poate fi folosit cam pentru orice deoarece e un bun desktop replacement. Îmi place că are dotări bune și utile: USB 3.0, bluetooth, difuzoare Onkyo etc. Chiar dacă bateria are doar 4 celule, autonomia poate atinge chiar și 6 ore.

Plusuri: ecran IPS 1080p, configurație nouă, preț bun, încărcare prin USB 3.0, arată bine și autonomia de lucru.
Minusuri: nu are.

Toshiba Satellite L50-B-1K4 poate fi util pentru orice utilizator în special că și autonomia e un punct forte. Deci poate fi luat la lucru, în oraș ori într-o excursie, dar parcă un laptop mai mic pare a fi mai ideal. Chiar și un laptop pe alb ar fi o alegere bună deoarece iasă mai ușo în evidență, de aceea am pus și acel clip de mai jos cu un alt laptop dar care arată la fel.

Te-ar mai putea interesa