Toshiba Satellite L50-B-1K2, laptop alb

Toshiba Satellite L50-B-1K2 e un laptop alb destul de performant care merită încercat în special că e nou, arată bine și e fiabil. Laptopurile noi aduc componente recent lansate dar în funcție de preț, ele pot să difere. Jos am pus o poză cu acesta pentru a vă face o idee și nu diferă cu nimic față de cele pe negru sau roșu (doar culorile sunt diferite). Totuși, există configurații diferite, unele sunt de tip office iar altele sunt de tip multimedia. Acesta e doar un model office, îsă e foarte puternic deoarece are Core i5. Nu prea recomand cele cu Celeron sau modele din seria Bay Trail M, datorită performanțelor reduse.

Alternative sunt destule dacă nu vreți o configurație anume și culoarea nu joacă un rol prea important. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i5-4210U de 1.7 GHz nu e similar cu cele de pe platformele desktop, iar placa video Intel HD 4400 e cea integrată. Nu are placă video dedicată deci nu poate reda jocuri 3D la detalii mari. Oricum, dacă vreți un laptop pentru jocuri la un preț asemănător, atunci opta pentru un Core i3 sau Pentium.

Se pot viziona filme până la calitate 720p și chiar și 1080p prin ieșire HDMI. Adică puteți conecta un televizor sau monitor 1080p la acest laptop. Memoria RAM e de 4 cu posibilitate de upgrade la 16GB. Eu consider că 4GB e o memorie suficient de mare. Spațiul de stocare e asigurat de un hard de 500GB iar pentru mai mult se poate folosi un hard extern.

Dotările sale sunt cele de la alte laptopuri, adică nu diferă cu mult. Prin intermediul portului USB 3.0 puteți încărca un player mp3, telefon sau alt gadget cu USB. Greutatea redusă de 2.2 kg se datorează bateriei de 4 celule, majoritatea laptopurilor care au apărut anul trecut aveau baterie de 6 celule. Acuma, componentele hardware sunt mai eficiente, adică au un consum redus de energie.

Plusuri: preț atractiv, culoare plăcută, fiabilitate, performanță și autonomie mare.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite L50-B-1K2 e un laptop care poate fi folosit aproape pentru orice și cu siguranță veți fi mulțumiți de el.

Te-ar mai putea interesa