Toshiba Satellite L50-B-1FJ, laptop ieftin pe alb

Toshiba Satellite L50-B-1FJ poate fi înlocuitorul perfect pentru actualul laptop ori desktop. Dacă aveți un desktop vechi care nu vă mai place, puteți să-l înlocuiți cu un laptop. Un gadget compact și pe alb cum e acesta poate fi perfect pentru cei care vor portabilitate. Din poza de jos ori chiar din clip se poate observa că e ceva mai subțire decât generațiile precedente ori decât alte laptopuri. Ei bine, are o baterie de 4 celule și o construcție mai compactă. Astfel că are doar 2.2 kg și așa e la toate modelele L50-B. Aș alege pe alb deoarece e mai vizibil, scrieți mai ușor când luminozitatea e scăzută și nu se văd amprente ori praful.

Nu e un model foarte performant, ci mai degrabă unul care poate fi bun pentru navigare web, aplicații și office. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său Celeron N2830 nu e un model Haswell ori IvyBridge. El face parte dintr-o serie diferită numită Bay Trail-M. Pe un hard de 500 GB cred că se pot stoca destul de multe și există servicii online de stocare pentru poze sau clipuri. Placa video Intel HD Graphics e cea integrată și e singura. Alte laptopuri vin cu 2 plăci video pentru a reda mai bine jocuri ori filme.

Are difuzoare de tip Onkyo iar sonorizarea oferită e ușor peste medie. Prin intermediul portului USB 3.0 vă puteți încărca playerul ori telefonul. Dar tot mai repede merge de la priză. Pe partea de comunicații are bluetooth și WiFi, deci ar fi bine să alegeți un mouse și un router cu tehnologie wireless.

Plusuri: preț atractiv, componente hardware bune, arată bine și oferă o autonomie maximă peste 6 ore.

Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Toshiba Satellite L50-B-1FJ e unul dintre multele laptopuri lansate de acest brand în această perioadă. Dacă nu vă place acesta, cu siguranță, veți găsi unul ceva mai bun dar și prețul va fi justificat. Cam toate vin fără Windows, deci ar fi bine să pregătiți un DVD cu el și varianta pe 64 de biți e perfectă. Jos am pus un clip cu prezentarea unui laptop alb similar:

Te-ar mai putea interesa