Toshiba Satellite L50-B-1EG, laptop roșu

Laptopul Toshiba Satellite L50-B-1EG e un model roșu din noua serie care e numită L50-B. E disponibilă în diverse culori și configurații dar cele multimedia îmi plac cel mai mult, dar și cele office sunt o alegere bună deoarece oferă mai multă autonomie și sunt mai ieftine. Se poate observa din poza de jos că acel laptop are Windows 8.1, dar acesta nu are și deci e nevoie să alegeți voi o versiunea. Cea pe 64 de biți e perfectă deoarece va evidenția mai bine performanțele laptopului.

Prețul e corect pentru ce configurație are și generația e foarte importantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Prefer laptopurile mai noi deoarece aduc componente hardware mai bune. Procesorul Intel Celeron N3530 de 2.1 GHz e unul nou dar nu face parte din seria Haswell ci Bay Trail-M. E o serie similară cu cea Intel Atom, deci nu oferă prea multă performanță dar nici nu e nevoie deoarece nu-l veți folosi pentru a juca jocuri 3D ori pentru a folosi cine știe ce programe. Nu cred că o tabletă e o alternativă mai bună deoarece tabletele sunt mici și sunt sunt așa de practice pentru uz office.

Are un ecran e 15 inci cu imagine HD, iar cu portul HDMI puteți conecta un televizor sau monitor la el. Are destulă memorie RAM – 4GB, iar pe partea de stocare are un hard de 750GB. Dotările sale nu diferă cu mult de cele ale unui laptop simplu sau mai scump. Sistemul de operare e Free DOS și instalarea Windows-ului se poate face fie cu un DVD fie cu un stick USB.

Plusuri: autonomie mare, arată bine, e ieftin (că nu are Windows), e fiabil, încărcare prin USB 3.0 (puteți încărca n smartphone, mp3 player etc.), are doar 2.2 kg și oferă un sunet clar.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite L50-B-1EG e o alegere bună deoarece e portabil, performant și fiabil. Toate laptopurile acestui brand sunt foarte fiabile și nu cred că există alternative mai bune, doar că există destui producători care oferă laptopuri cu Free DOS. E bine să alegeți Windows 7 sau 8.1, depinde la care primiți drivere. Nu are sens să alegeți unul la care nu aveți drivere.

Te-ar mai putea interesa