Toshiba Satellite L50-B-1EG, laptop roșu

Laptopul Toshiba Satellite L50-B-1EG e un model roșu din noua serie care e numită L50-B. E disponibilă în diverse culori și configurații dar cele multimedia îmi plac cel mai mult, dar și cele office sunt o alegere bună deoarece oferă mai multă autonomie și sunt mai ieftine. Se poate observa din poza de jos că acel laptop are Windows 8.1, dar acesta nu are și deci e nevoie să alegeți voi o versiunea. Cea pe 64 de biți e perfectă deoarece va evidenția mai bine performanțele laptopului.

Prețul e corect pentru ce configurație are și generația e foarte importantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Laptopul
Laptopul

Prefer laptopurile mai noi deoarece aduc componente hardware mai bune. Procesorul Intel Celeron N3530 de 2.1 GHz e unul nou dar nu face parte din seria Haswell ci Bay Trail-M. E o serie similară cu cea Intel Atom, deci nu oferă prea multă performanță dar nici nu e nevoie deoarece nu-l veți folosi pentru a juca jocuri 3D ori pentru a folosi cine știe ce programe. Nu cred că o tabletă e o alternativă mai bună deoarece tabletele sunt mici și sunt sunt așa de practice pentru uz office.

Are un ecran e 15 inci cu imagine HD, iar cu portul HDMI puteți conecta un televizor sau monitor la el. Are destulă memorie RAM – 4GB, iar pe partea de stocare are un hard de 750GB. Dotările sale nu diferă cu mult de cele ale unui laptop simplu sau mai scump. Sistemul de operare e Free DOS și instalarea Windows-ului se poate face fie cu un DVD fie cu un stick USB.

Plusuri: autonomie mare, arată bine, e ieftin (că nu are Windows), e fiabil, încărcare prin USB 3.0 (puteți încărca n smartphone, mp3 player etc.), are doar 2.2 kg și oferă un sunet clar.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite L50-B-1EG e o alegere bună deoarece e portabil, performant și fiabil. Toate laptopurile acestui brand sunt foarte fiabile și nu cred că există alternative mai bune, doar că există destui producători care oferă laptopuri cu Free DOS. E bine să alegeți Windows 7 sau 8.1, depinde la care primiți drivere. Nu are sens să alegeți unul la care nu aveți drivere.

Lasă un comentariu