Toshiba Satellite L50-B-1EE, laptop alb

Toshiba Satellite L50-B-1EE e unul dintre cele mai ieftine și performante laptopuri de pe piață. Se poate observa că acest laptop e în totalitate pe alb și nu pe jumătate cum a fost la generațiile precedente. E mai bine așa iar construcția e ceva mai subțire. Putea fi și mai bună dacă s-ar fi renunțat la unitatea DVD. Și așa laptopul are doar 2.2 kilograme iar bateria e una corespunzătoare – 4 celule. Chiar dacă pare cam mică acea baterie, autonomia de lucru e bună în mod office. Spun asta deoarece componentele consumă puțin resurse (în special procesorul). Am pus atât o poză cât și un clip la final pentru a vedea mai bine cum arată acest laptop.

Nu mi se pare scump pentru ce oferă dar nici nu veți avea un laptop de gaming ori unul foarte performant pentru aplicații office. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Poate fi un laptop din segmentul mijlociu deoarece procesorul mi se pare suficient de performant. Chiar dacă nu e  unul Haswell, face parte din seria Bay Trail-M a aceluiași brand. Placa video e aceeași ca la restul – Intel HD Graphics. Aceasta nu e una dedicată deci nu e un laptop pe care să puteți juca jocuri 3D.

Restul configurației e destul de bună – 4GB RAM și 500 GB stocare. Ecranul e cel standard și pare satisfăcător deoarece sunt puțini cei care încearcă filme 1080p pe un ecran așa de mic. Porturile acestui laptop sunt cele care le găsiți și pe un laptop obișnuit: USB 3.0, USB 2.0, audio, HDMI etc. Bateria sa de 4 celule oferă maxim 7 ore de viață însă doar în mod economic, în medie e cu 1-2 ore mai mică.

Plusuri: preț atractiv, portabil, autonomie de lucru mare, configurație decentă și fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite L50-B-1EE e o alegere bună pentru cei care vor un laptop ceva mai bun (comparativ cu vechiul model) sau un înlocuitor mai bun pentru un desktop vechi. Jos am pus un clip cu un laptop din aceeași serie iar componentele sau configurația nu afectează în nici un fel aspectul său.

Te-ar mai putea interesa