Toshiba Satellite L50-B-1DM, laptop multimedia

Laptopul Toshiba Satellite L50-B-1DM e un model pe alb care iasă mai ușor în evidență (datorită culorii) iar configurația e una destul de bună. Mă refer la procesorul Haswell și placa video Radeon R7. E bine să alegeți configurații noi chiar dacă nu sunt foarte performante, deoarece sunt mai eficiente și deci veți beneficia și de o autonomie bună. Jos am pus o poză cu acest model, iar dacă nu vă puteți face o idee prea bună, atunci vă recomand clipul de la final care e cu despachetarea unui laptop pe alb.

Pe partea de dotări are cam tot ce vă puteți dori dar și altele, iar pentru o funcționalitate mai bună puteți alege și alte periferice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i3-4005U face parte din generația Haswell și are un consum mai redus. Acest aspect se poate observa ușor din frecvența sa iar placa video e ceva mai nouă decât la unele procesoare, HD Graphics 4400. Are și altă placă video dar aceea are memorie video proprie – Radeon R7 M260.

Ecranul e cel standard și deci nu aduce nici o îmbunătățire. Pe partea de stocare are 1TB care e oferit de acel hard iar memoria RAM ee de 6GB, dar se poate extinde la 16GB (două plăcuțe de 8GB fiecare). Calitatea audio e bună chiar și cu difuzoare integrate. Pe partea de comunicații are atât WiFi cât și bluetooth, dar cam toate laptopurile noi le au și sunt necesare dacă vreți să renunțați la niște cabluri. Oricum e nevoie de un router wireless sau de un hotspot în apropiere ori de un mouse wireless (depinde ce doriți să folosiți).

Plusuri: arată bine pe alb, porturi USB 3.0, autonomie de până la 6 ore, bluetooth și e ieftin.
Minusuri: are doar Free DOS.

Toshiba Satellite L50-B-1DM e alegerea perfectă pentru cei care vor un plus de performanță în special pe partea grafică dar și componente hardware noi. Jos am pus un clip care vă va ajuta să vă faceți o idee despre cum ar arăta acest model. Oricum toate arată la fel, unele sunt pe alte culori dar finisajele sunt aceleași.

Te-ar mai putea interesa