Toshiba Satellite L50-B-1DH, laptop white

Toshiba Satellite L50-B-1DH e un laptop office dotat cu procesor i3-4005U și cip grafic Intel HD. Aceste specificații îl fac perfect pentru sarcini cum ar fi navigat pe web (cum multe tab-uri deschise), ascultat muzică și jocuri browser based.
Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». O să vezi că-și merită banii întrucât și pe partea de portabilitate se descurcă excelent. Mai exact bateria chiar dacă are 4 celule ține undeva la 6 ore… foarte mult.

Alături am pus o poză pentru a vedea cum arată. Poți vedea că e un model de culoare albă, fiind complet alb, chiar și tastatura.

Laptopul
Laptopul

Procesorul i3 e unul din generația Haswell, iar numărul de thread-uri e 4, chiar dacă are doar două nuclee. În acest procesor are integrat un cip grafic Intel HD, cip care e capabil de a reda filme 720p.
Dacă vă interesează memoria atunci trebuie știut că are 4GB memorie RAM și că hardul e unul destul de mare de 500 de giga. În opinia mea, nici nu e nevoie de un hard mai mare.
Ca porturi are rețea 10/100/1000, USB 3.0, HDMI, bluetooth și altele.

Plusurile acestui model ar fi specificațiile ok, că nu costă prea mult și că arată bine (multă lume l-ar cumpăra doar datorită faptului că are culoare albă) și că are o baterie care ține destul de mult (eu zic că 4-5 ore e mult).
Contra achiziției ar putea fi doar lipsa unei plăci video cu memorie dedicată, dar acest fel de placă nu e așa de importantă pentru cei care folosesc laptopul doar pentru office.

De final pot spune că acest model e recomandabil celora care vor un laptop pentru muzică și filme. Nici nu ai nevoie de mai mult în ziua de azi, iar dacă nu te-ai decis ce sistem de operare să instalezi atunci ți-aș recomanda să mergi pe varianta Windows 8.1. În general e mai bine să alegi această variantă de OS în defavoarea Windows 7 deoarece 7 e cam depășit. Sistemul poți să-l instalezi foarte repede folosind portul USB 3.0 ori unitatea DVD.

Te-ar mai putea interesa