Toshiba Satellite L50-B-1CD, laptop alb cu Windows 8.1

Toshiba Satellite L50-B-1CD e un laptop destinat celora în căutarea unui model alb care să fie cu sistem de operare preinstalat. Pe piață nu o să găsiți prea multe laptopuri de culoare albă și de aceea eu aș zice că acest model e perfect. În ciuda faptului că are o bateria cu 4 celule, aceasta ține până în 6 ore, lucru datorat în principal procesorului cu voltaj scăzut – i3-4005u.

Nici nu pot spune că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată foarte bine, iar performanțele sale sunt mai mult decât ok. Aspectul poate fi observat de alături, iar eu zic că arată mai mult decât bine.

Laptopul
Laptopul

Specificațiile sunt superioare, iar acest lucru e datorat în principal faptului că are procesor i3, placă video Intel HD și memorie RAM 4GB. Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar panoul e unul de cent chiar dacă vorbim despre unul TN. Jocurile vor rula, însă să nu vă așteptați la jocuri de ultimă generație.
Acestea au fost principalele lucruri pe partea hardware, iar pe partea soft vine cu Windows 8.1. Eu zic că e foarte bine că vine cu sistemul de operare preinstalat întrucât chiar și acei „experți” nu se descurcă cu instalarea OS-ului ori a driverelor corespunzătoare.

Atuurile ar fi prezența OS-ului, hardware-ul de excepție și fiabilitatea ridicată. Normal că nu trebuie trecută cu vederea nici bateria care ține circa 6 ore, chiar dacă vorbim de una cu doar 4 celule. În trecut, laptopurile care aveau baterii cu 4 celule erau evitate deoarece bateria ținea vreo 2 ore, dar acum lucrurile s-au schimbat radical.
Ca minusuri aș menționa lipsa unui SSD, că nu vine cu ecran IPS și că nu are o rezoluție mai mare.

De final pot spune legat de acest PC portabil că e unul foarte bun, însă e mau mult destinat celora care vor un laptop cu aspect unic și care să aibă sistemul gata instalat. Având Windows-ul înseamnă că deja puteți să vă conectați cu el la net.
Pentru a-ți face o părere mai bine legată de acest model îți recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa