Toshiba Satellite L50-B-16P, laptop alb

Toshiba Satellite L50-B-16P e un laptop din generația nouă și se poate observa acest aspect din numele său. Dar nu oferă multe îmbunătățiri, totuși e bine că vine cu cea mai nouă generație de procesoare Intel. Din poza sau clipul de jos se creează impresia că e vorba de un ultrabook, dar e un laptop. O bine că producătorii reduc din dimensiunile și greutatea gadgeturilor dar ecranul e e afectat. Cu siguranță, un laptop de 13 inci e mai ușor dar și mai mic dar e bine să luați un laptop cu ecran generos.

Prețul e destul de bun deoarece are doar Free DOS, iar voi puteți să-i instala cam ce sistem de operare doriți dar nu veți găsi drivere decât pentru sistemele mai noi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e unul Core i5-4200U de 1.6GHz, deci nu e unul obișnuit și nici unul pentru gaming. E unul pentru uz office dar și multimedia deoarece are acea placă video AMD – R7 M260. Ecranul său e de 15 inci cu imagine HD și iluminare LED. Poate că o memorie RAM de 8GB e suficientă, dar se poate pună până la 16GB deoarece are un slot liber.

Puteți stoca multe fișiere pe un hard de 1 TB dar există și servicii online de stocare a datelor. Pe partea de dotări are: DVD, difuzoare stereo, cameră web HD, slot pentru card, HDMI, baterie de 4 celule etc. Cu tehnologiile WiFi și bluetooth vă puteți conecta wireless la internet ori să conectați un mouse wireless la acest laptop. Tehnologia bluetooth poate fi folosită și pentru transferul datelor dar există alternative mai bune.

Plusuri: are 2.2 kg, autonomie de maxim 6 ore, arată bine, proces Haswell, placă video R7 M260, fiabilitate etc.
Minusuri: nu are.

Toshiba Satellite L50-B-16P e un bun care poate fi destul de portabil și performant. Nu se adresează celor pasionați de jocuri (gameri), dar în rest puteți face cam ce vă doriți pe el. Puteți încerca câteva jocuri dar nu le veți putea juca la detalii foarte mari că doar e un laptop și nu un desktop. Jos am pus un clip cu un laptop similar dar există variante și pe negru.

Te-ar mai putea interesa