Toshiba Satellite L50-B-160, laptop alb cu i5

Toshiba Satellite L50-B-160 e unul dintre modelele care au fost lansate anul acesta și se poate observa că designul e ceva mai diferit dar nu cu mult. Deasemenea, am mai văzut un laptop ca și acesta doar că acela avea și o placă video AMD. Deci acela e un laptop cu configurație multimedia, pe când acesta are doar o configurație office. Nu puteți juca cine știe ce pe el, dar jocurile 3D cer o placă video mai bună. Mai trebuie să menționez că laptopurile nu sunt făcute pentru sarcini grele, ele sunt perfecte pentru cei ce vor ceva mai compact și portabil. Îmi place pe alb pentru că iasă mai bine în evidență acest design.

Prețul său mi se pare destul de bun ținând cont de componentele hardware noi și de greutatea mai redusă – 2.2 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Un Core i5-4200U nu e cel mai performant din seria Core i5 dar cu siguranță e cel mai eficient. Chiar dacă are o frecvență mică, are o placă video Intel HD 4400 și tehnologie de economisire a energiei. De aceea bateria sa de 4 celule are și o autonomie așa de mare. Un laptop poate fi și un bun media player portabil deoarece are multe porturi și puteți pune Windows 8 sau 8.1 pe el.

Are destulă memorie RAM și spațiu pentru fișiere, doar că puteți face și upgrade-uri dar nu are sens să faceți unele prea costisitoare deoarece e un laptop office. E dotat cu unitate DVD, difuzoare, cameră web, porturi diverse, tehnologie WiFi, bluetooth etc. Are doar Free DOS, de aceea v-am și recomandat ace sistem de operare anterior.

Plusuri: e accesibil, are o configurație performantă, arată bine, autonomie maximă de 6 ore, e alb și are bluetooth.
Minusuri: nu are Windows 8.1 preinstalat.

Toshiba Satellite L50-B-160 e mai portabil decât seria precedentă datorită carcasei și bateriei (ambele sunt mai compacte). Dacă nu ați văzut acest laptop sau unul similar în realitate, atunci vă recomand clipul de mai jos. E disponibil și pe negru dar numele e altul.

Lasă un comentariu