Toshiba Satellite L50-B-11M, laptop alb pentru jocuri

Dacă vrei un laptop cu aspect plăcut și cu capacitatea de a rula orice joc atunci îți recomand un Toshiba Satellite din seria L50 B cum e acest Toshiba Satellite L50-B-11M. E un model de culoare albă (Pearl White – alb perlat) care e dotat cu procesor Intel i5 Haswell și placă video R5 M230 de la AMD (model cu busul memoriei pe 64 biți și suport DirectX 11.2 Tier 1).
Datorită caracteristicilor amintite mai sus acest model e unul foarte bun pentru aplicații multimedia, dar și jocuri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu adevărat premium. Despre aspectul său îți poți face o părere din imaginea de alături, din aceasta poți vedea că e un laptop complet alb. 😉

Laptopul
Laptopul

Pe partea de specificații se laudă cu un ecran de 15,6 inci a cărui rezoluție e 1366×768 pixeli, cu 4GB memorie RAM și cu un procesor rapid marca Intel (un i5-4200U). Performanța e una foarte bună deoarece vine cu aceste componente de care aminteam anterior, iar dacă vă preocupă portabilitatea atunci trebuie știut că e vorba despre un laptop cu o baterie de 4 celule care ține circa 6 ore… destul de mult în opinia mea.
Mai mult, acest model are wireless ac, ceea ce înseamnă că e unul de tip dual band așa încât să puteți descărca rapid pe wi-fi.

Pe partea de atuuri acest model are prețul nu prea mare, portabilitatea crescută (grație greutății de 2,2 kilograme și a bateriei care ține vreo 6 ore) și suportul pentru wireless dual band.
Nu era rău dacă era dotat cu un ecran 4k (sau ceva de genul), cu SSD și dacă nu avea unitate optică.

De sfârșit pot spune despre acest laptop că e unul foarte bun în condițiile în care are toată tehnologia de ultimă generație cum ar fi procesor Intel Haswell, wi-fi ac, USB 3.0 și o baterie care ține destul de mult.
Mai multe informații vizuale poți vedea din clipul de alături care e un preview foarte reușit… în opinia mea.

Te-ar mai putea interesa