Toshiba Satellite L50-B-11C, laptop multimedia

Toshiba Satellite L50-B-11C e un laptop de tip multimedia dotat cu un procesor i3 Haswell, placă video Radeon R5, iar ecranul e unul de 15,6 inci. Aceste caracteristici fac din acest notebook unul foarte bun pentru diferite lucruri cum ar fi navigatul pe web, ascultatul de muzică și jocuri nu prea complicate.

Nici nu costă prea mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat pentru multiple lucruri… după cum poți vedea mai sus.
Aspectul laptopului e unul plăcut, fiind vorba despre un model de 15,6 inci de culoare neagră și care are tastatură numerică în partea dreaptă. Datorită cum arată aș putea spune că nu e rău nici pe post de laptop business.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile sunt mai mult decât ok deoarece vine dotat cu procesor i3-4005u, 4GB memorie RAM și o placă video R5 M230 (cu memorie de 1GB și 64 biți). Nu vine cu sistem de operare, însă acest lucru nu pot spune că e un dezavantaj deoarece așa o să dați mai puțin pe laptop, iar instalarea Windows 8.1 e foarte simplă.
Vine cu unitate optică, însă mie îmi displace acest lucru deoarece chiar nu-i văd utilitatea întrucât sistemul poate fi instalat de pe USB.

Avantajele achiziționării unui astfel de notebook ar fi aspectul plăcut, autonomia ridicată (bateria ține vreo 6 ore chiar dacă vorbim despre o baterie cu 4 celule)
Din păcate nu vine cu SSD, iar ecranul nu e unul IPS. Nu vă oprește nimeni să vă instalați un astfel de SSD, iar performanțele vor fi mult mai bune.

Așa de final pot spune că acest aparat e unul care nu costă prea mult, iar față de generații anterioare se laudă cu un consum inferior de curent (se traduce într-o portabilitate superioară) și cu performanțe ridicate. Un procesor i3 va fi întotdeauna mai rapid decât unul Pentium, iar acest i3 se evidențiază în special printr-un consum inferior de curent.
Aspectul e unul foarte plăcut, acest lucru putând fi văzut și din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa