Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-10F, laptop convertibil

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-10F e un laptop deosebit și se poate observa după designul său. Spre deosebire de multe alte laptopuri, la acesta ecranul e detașabil. Deci partea de jos poate fi considerată ca fiind stație de andocare. Îmi place combinația de negru cu argintiu, însă trebuie specificat că carcasa laptopului e realizată din aluminiu și nu plastic. Interfața sistemului de operare Windows 8.1 e ideală pentru cei care folosesc tehnologia touch. Performanțele laptopului sunt destul de mari chiar și pentru un laptop office.

Astfel de laptopuri dar și ultrabookurile, în general, nu oferă plăci video. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e unul Core i5-4210U de 1.7GHz deci nu are o viteză de procesare mare. Totuși mi se pare destul de bun că doar nu face parte dintr-o generație oarecare. Placa video Intel HD 4400 e una destul de interesantă ținând cont că e doar integrată. Poate fi utilă în orice situație, mai puțin în situațiile în care vreți să încercați jocuri 3D.

Ecranul IPS de 13.3 inci e suficient de bun deoarece are caracteristici bune. Apreciez că imaginea e destul de detaliată – 1080p. Pe partea de multitasking are 8GB RAM și nu e nevoie de mai mult după părerea mea. Are dotări destul de bune: cameră web HD, cititor de carduri, cameră principală de 5MP, HDMI, USB 3.0, tastatură iluminată și altele.

Nu recomand să schimbați actualul sistem de operare cu altul sau dacă aveți drivere compatibile pentru altul, nu vă poate opri nimeni să alegeți unul mai potrivit.

Plusuri: are Windows 8.1, carcasă din aluminiu, tastatură iluminată, autonomie de 6 ore, încărcare prin USB și e un gadget convertibil.
Minusuri: poate doar prețul.

Cu siguranță, un laptop ca și Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-10F poate alegerea corectă dacă vă doriți altceva și poate o alternativă la o tabletă (cu funcționalitate mai bună). Cu siguranță două alegeri (un laptop și o tabletă) cu același sistem de operare sunt ceva mai scumpe decât una. Deci e bine să alegeți un gadget 2 în 1 dacă vreți să economisiți ceva spațiu (în cazul în care vreți să le luați cu voi) sau bani.

Te-ar mai putea interesa