Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-102, laptop convertibil

Un laptop care poate fi transformat ușor într-o tabletă doar prin detașarea ecranului e acest Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-102 care nu e cel mai scump din serie dar cu siguranță e suficient de bun. Dacă nu vă place că e prea scump puteți alege un ultrabook clasic fie de la acest brand fie de la altul, cam toate ultrabookurile sunt reușite. ȘI laptopurile clasice sunt tot mai portabile și performante însă nu oferă prea multe tehnologii.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i5-4210U de 1700 MHz e suficient de bun dar nu și foarte performant. Placa video Intel HD Graphics 4400 e destul de acceptabilă pentru uz office însă pentru cei care vor să încerce jocuri ori aplicații cu cerințe hardware superioare, le recomand un laptop cu placă video dedicată.

Ecranul de 13 inci e unul multi-touch cu imagine 1080 și unghiuri de vizibilitate aproape maxime. Deci poate fi ideală pentru cei care țin la calitatea imaginii. Pe partea de memorie are 4GB RAM și un SSD de 128GB. Unele laptopuri au doar harduri, dar e bine că există alternative cu SSD pentru cei care au un buget mai mare. Difuzoarele sunt de tip Harman Kardon iar tehnologia audio oferă un plus de calitate audio. Pe partea de porturi are: un HDMI de tip micro, USBuri (unele sunt lângă ecran). Puteți conecta periferice wireless deoarece are tehnologie bluetooth.

O baterie de 3 celule poate oferi o autonomie mare cât timp componentele hardware au un consum redus de energie. Această baterie poate oferi până la 5-6 ore de autonomie. E dotat cu senzor de lumină, încărcare prin USB 3.0, WiDi, carcasă din aluminiu, tastatură iluminată etc.

Plusuri: are Windows 8.1 preinstalat, ecran 1080 cu tehnologie touch, carcasă din aluminiu, autonomie mare pentru o baterie așa de mică și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite P30W-B-102 din seria Click 2 Pro e destul de scump deci nu se poate adresează oricui, dar poate fi cumpărat de orice utilizator. Jos am pus un clip cu o prezentarea a unor laptopuri din această serie pentru a vă putea da seama cam despre ce e vorba și cam cum arată acesta.

Te-ar mai putea interesa