Toshiba Satellite Click 2 L30W-B-104, tabletă și laptop

Toshiba Satellite Click 2 L30W-B-104 e un laptop convertibil care pare să fie o alternativă la cele din seria P30W-B. Doar la design veți observa mici diferențe dar sunt aproape nesesizabile. Ca și la restul, acesta are un ecran detașabil ca se poate transforma ușor într-o tabletă și nu una oarecare, ci una cu Windows 8.1 iar configurația sa e una destul de impresionantă. Poate fi un ultrabook destul de bun ținând cont de greutate și dimensiuni. Totuși, în modul tabletă e cel mai ușor de luat cu voi în oraș sau într-o excursie.

Poza de jos e cu un model similar dar cel mai bine e să vizionați clipul de la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i3-4012Y de 1.5 GHz e unul decent deoarece performanțele sunt acceptabile și placa video e Intel HD Graphics 4200. Nu e cea mai performantă placă video, dar până la urmă e vorba de un laptop de tip office. Ecranul e ceva mai diferit decât la late laptopuri deoarece are panou IPS și o imagine HD+. Diagonala nu are mare importanță cât timp e și o tabletă – 13.3 inci. Cu cât e mai mare ecranul cu atât e mai grea tableta/laptopul.

Cu 4GB de RAM multitaskingul e bun iar un hard de 500GB mi se pare satisfăcător. Dotările sale sunt acceptabile și se poate observa lipsa unității DVD. Apreciez că are carcasă robustă, tastatură iluminată, baterie acceptabilă, cameră web performantă, cameră web principală etc. E nevoie de acea cameră foto princiaplă pentru a filma diverse momente atunci când folosiți doar tableta (fără stația de andocare).

Plusuri: cameră foto principală performantă, convertibil, autonomie mare pentru o baterie așa de mică, încărcare USB, doar 2.1 kg în mod laptop, configurație bună.
Minusuri: cam scump pentru un laptop cu o așa configurație.

Toshiba Satellite Click 2 L30W-B-104 e un gadget de ultimă generație chiar dacă nu e cel mai performant model, nu sunt multe laptopuri care pot fi folosite ca și tablete. Unele au ecran rotativ ori chiar se pliază la 180 de grade. Dacă vă interesează designul dar și caracteristicile speciale, atunci vă recomand clipul de jos.

Te-ar mai putea interesa