Toshiba Satellite C870-11K

Un laptop destul de bun e Toshiba Satellite C870-11K din seria Toshiba C870. Vine pe culoare albă și de aceea ar putea fi o alternativă la laptopurile Sony ori Mac, dar mai mult o alternativă vizuală. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că e deloc mult pentru un laptop alb. tehnologia incorporată de de ultimă generație, iar printre componente se numără un procesor B960 (Intel) și o placă video AMD Radeon HD7610M. Datorită plăcii video cu memorie dedicată acest laptop o să poată fi folosit la jocuri, dar trebuie menționat că nu e tocmai un laptop de jocuri.

Poze

Toshiba C870-11K e un model alb și arată foarte bine. Vine cu tastatură numerică și acest lucru facilitează introducerea rapidă a numerelor. Ecranul calculatorului e unul de mărime standard, adică de 17 inci și rezoluția sa e una de tip HD+ care facilitează vizionarea filmelor HD. Fiind de 17,3 inci, normal că greutatea sa e un aceva mai mare, dar nici exagerată deoarece are 2,7 kilograme.

Tastatura
Așa arată

Specificaţii tehnice

C870-11K vine cu procesor Intel Pentium B 960, 4GB memorie RAM, hard de 500 și placă video dedicată. Ecranul său de 17 îl face un laptop de tip multimedia, însă nu e chiar un laptop de jocuri, după cum spuneam la început, deoarece procesorul nu e la fel de puternic precum un i5 ori i7. Bateria sa e una impresionantă și acest lucru deoarece ține undeva la 5 ore și trebuie recunoscut că nu prea sunt laptopuri care să aibă o astfel de autonomie.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; ecranul e unul mare de 17 inci; beneficiază de o garanție specială care îi ridică foarte mult fiabilitatea; greutatea sa nu e deloc mare pentru un astfel de laptop și de aceea portabilitatea sa nu are deloc de suferit, iar la acest fapt contribuie și bateria care ține undeva la cinci ore; vine cu numeroase porturi printre care se numără USB 3 și HDMI.
Contra: putea avea o palcă video mai bună și un procesor măcar i3.

Concluzie

Laptopul Toshiba Satellite C870-11K e unul foarte modern deoarece are o greutate mică demnă de invidiat, iar costul de achiziție nu e deloc mare și de aceea multă lume probabil crede că e vorba despre un laptop de 15 inci. Din preview-ul de alături sper să vă puteți face o părere despre cum arată, cât despre posibilitatea de a mări memoria sa trebuie știut că acest lucru e posibil deoarece suportă maxim 8GB memorie RAM.

Te-ar mai putea interesa