Toshiba Satellite C855-2FG

Laptopul Toshiba Satellite C855-2FG e un model cu configurație office adică nu veți putea juca jocurile favorite pe acesta. Bineînțeles mă refer la cele 3D deoarece cele 2D sau flash nu au nevoie de o placă video dedicată. Chiara dacă nu pare a fi un laptop pentru jocuri, poate fi un laptop multimedia decent având în vedere procesorul Core i5, cei 4GB RAM și placa video Intel. Deci pentru un laptop office oferă o viteză de procesare decentă și un multitasking decent. Se pare că designul a rămas același deoarece e vorba de aceea și serie C855 care vine în diverse culori. Oricum arată mult mai bine decât predecesoarele serii. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Tastatura
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul i5-3230M de 2.6 GHz e o alegere bună pentru cei care își doresc un laptop performant pentru a folosi diverse aplicații. În caz că vă doriți un laptop doar pentru filme și internet, atunci un model cu Pentium ori i3 ar fi satisfăcător. Diagonala ecranului e de 15.6 inci deci și rezoluția e una HD ca la restul laptopurilor de dimensiuni similare.

Având în vedere configurația nouă și memorie RAM e una de 1600 MHz iar suportul e unul pe măsură (se poate instala până la 16GB). Dar și așa, nu veți folosi mai mult de 4GB indiferent de aplicația folosită. Hardul de 750GB e și el satisfăcător pentru cei pasionați de filme ori muzică. Având în vedere procesorul, placa video e una Intel HD 4000 dar performanțele ei nu sut cu mult mai mari decât la restul. Cât despre dotări, sunt cele obișnuite doar că față de alte laptopuri de la alți producători, acesta oferă: port USB 3.0, bluetooth, cameră web HD și baterie de 6 celule cu autonomie mare.

Mai precis, oferă cam 5 ore de funcționare în mod office și peste 4 ore de utilizare obișnuită. Cu o așa configurație, e normal să alegeți WIndows 7 sau 8 pe 64 de biți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are tehnologie bluetooth, autonomie de peste 5 ore, procesor IvyBridge, construcție robustă și fiabilitate crescută.

Minusuri: nu are port USB sleep and charge (puteați să vă încărcați telefonul la laptop).

Concluzie

Acest Toshiba Satellite C855-2FG e o alegere bună pentru cei care țin să aibă un procesor de ultimă generație și din seria Core i5. Dar dacă vreți să economisiți niște bani, puteți alege și unul cu Core i3.

Te-ar mai putea interesa